Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LoL hileyle yüksek elolara çıkan kişiler nasıl fark edilmiyor?
Ha script ten scripts göre değişir bu belirli Bi elo dan sonra Evade i humanized yapman gerekiyor ve bu şekilde karşı taraf reportlamaz yada ticket atmaz ise ban olayından birazcık daha kaçabiliyorsunuz
yüksek eloda kaçamıyorsan komple kapatman lazım evadeyi humanized yapsanda adamlar salak değil anlıyorlar ki anlaşılıyor da zaten bazı yerlerde en kadar legit olsada insan üstü dodgeler atıyor program sonuçta
hile oldugunu belli etmez ise belki roportlarla anlasılır hıle oldugun yoksa sıstemden kacmak mümükün ama uzun sureli bir oyun bekleme bugun yemezsen 1 ay sonra yersin
Aslında çoğu zaman fark ediliyoruz. Hatta raporladığını söyleyen insanlar oluyor her 4-5 maçta bir. Yine de undetected bir script olduğu için sorun olmuyor genelde.
3 kez fresh acc ile mastera kastım sc ile 3ünü de sattım alan kişiler hala kullanıyor ban yemiyor. ben kendimi alıştırdım evade'yi kullanmıyorum evadenin sadece drawlarını kullanıyorum. 3 hesabımla da sadece ezreal oynayarak çıktım hatta hesabın birinde geçen ay tr ez 1.siydim 2 hafta boyunca