Süper Üye
arkadaşlar bana hotfix atma imkanınız varmı özelden veya discord dan atabilirsiniz dc:alperenreis#3015
hemen ban yedirtiyormu sen kullandınmı hiçForumda daha önce paylaşıldı araştırırsan bulursun ancak ban riski çok yüksek kullanmanı tavsiye etmem.
Oyunun patchleri ile oynuyorsun ben kullanmadım ancak konuya hakimim hileyi kullanmandan daha çabuk tespit edilirsin.hemen ban yedirtiyormu sen kullandınmı hiç
biri şey demişti ban yemeyi etkilemiyo felan yazmıştıdaOyunun patchleri ile oynuyorsun ben kullanmadım ancak konuya hakimim hileyi kullanmandan daha çabuk tespit edilirsin.
yasakWindsharp için hotfix varsa neden genel olarak paylaşılmıyor?
Hayır tabi ki de etkiliyor oyunun patchleriyle oynuyorsun dostum yeni patch geldikten sonra hala eski patchle oynamak ne demek hile kullananları bile mimleyip her patch geldiğinde ban dalgasında banlıyorlar bu daha riskli bir durum.biri şey demişti ban yemeyi etkilemiyo felan yazmıştıda
yasak
kullanırsan kesin banlanıyon yaniHayır tabi ki de etkiliyor oyunun patchleriyle oynuyorsun dostum yeni patch geldikten sonra hala eski patchle oynamak ne demek hile kullananları bile mimleyip her patch geldiğinde ban dalgasında banlıyorlar bu daha riskli bir durum.
Dostum hilede de kesin banlanıyorsun hotflixde de hile konusunda ban garantili diyor zaten sadece zamanı belli değil 1 ay olur 1 yıl olur ama hotflix kullanırsan 1 hafta veriyorum banlanman için.kullanırsan kesin banlanıyon yani