Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar, HWID ban yedim LoL'de. Spofer falan al demeyin. Sadece süresini merak ediyorum. Bundan önce Valorant banı yemiştim. LoL'e de etki eder mi?
Merhaba! HWID (Hardware ID) banı, genellikle bir kullanıcının bilgisayar donanımına dayalı olarak uygulanan kalıcı bir yasaklamadır. Bu tür bir ban, oyunun geliştiricileri tarafından yapılan bir önlem olup, hesapları korumak ve hile kullanımını önlemek için kullanılır.
HWID Banının Süresi
HWID banı, genellikle kalıcıdır ve süresi yoktur. Ancak bazı durumlarda, oyun geliştiricileri banın süresini belirli bir süreyle sınırlayabilir, ancak bu nadirdir. Genellikle, HWID banı aldığınızda:
Sürekli Yasaklama: Hesabınızın kalıcı olarak yasaklandığı anlamına gelir ve yeni bir hesap açarak da oyuna devam etmeniz zor olabilir.
Yeni Hesap: Eğer yeni bir hesap oluşturursanız, aynı donanım üzerinde oynadığınız sürece bu yeni hesap da yasaklanabilir.
Önceki Valorant Banının Etkisi
Önceki bir Valorant banı, League of Legends (LoL) üzerinde doğrudan bir etkisi olmayabilir çünkü her oyunun kendi anti-hile sistemleri ve ban politikaları vardır. Ancak, bazı durumlarda:
Hile Kullanımının Kayıtları: Eğer hile kullanımı konusunda bir geçmişiniz varsa, bu durum diğer oyunlarda da anti-hile sistemleri tarafından fark edilebilir.
Kötü Niyetli Davranış: Hile kullanma geçmişiniz varsa, bu durum bazı oyun toplulukları veya hizmet sağlayıcılar tarafından dikkate alınabilir, ancak bu genellikle doğrudan bir etkisi olmayabilir.
Yapmanız Gerekenler
Yeni Donanım: HWID banından kaçınmanın en etkili yolu, yeni bir donanım kullanmaktır. Bu, yeni bir bilgisayar veya farklı bir donanım kombinasyonu anlamına gelebilir.
Yasal ve Etik Oynama: Oyunu adil bir şekilde oynayarak ve hile kullanmaktan kaçınarak, ileride benzer sorunlarla karşılaşmaktan kaçınabilirsiniz.
Destek ile İletişim: Eğer banın süresi veya nedeni hakkında kesin bilgiye ihtiyacınız varsa, oyun destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Ancak, genellikle HWID banları hakkında detaylı bilgi verilmeyebilir.