LoL HWID ban ne kadar sürüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar, HWID ban yedim LoL'de. Spofer falan al demeyin. Sadece süresini merak ediyorum. Bundan önce Valorant banı yemiştim. LoL'e de etki eder mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:

grk

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
4 ay olması lazıım tam tarih için riot bilet atabilirsin.

Üye
1 HİZMET YILI
Merhaba! HWID (Hardware ID) banı, genellikle bir kullanıcının bilgisayar donanımına dayalı olarak uygulanan kalıcı bir yasaklamadır. Bu tür bir ban, oyunun geliştiricileri tarafından yapılan bir önlem olup, hesapları korumak ve hile kullanımını önlemek için kullanılır.

HWID Banının Süresi

HWID banı, genellikle kalıcıdır ve süresi yoktur. Ancak bazı durumlarda, oyun geliştiricileri banın süresini belirli bir süreyle sınırlayabilir, ancak bu nadirdir. Genellikle, HWID banı aldığınızda:

• Sürekli Yasaklama: Hesabınızın kalıcı olarak yasaklandığı anlamına gelir ve yeni bir hesap açarak da oyuna devam etmeniz zor olabilir.
  • Yeni Hesap: Eğer yeni bir hesap oluşturursanız, aynı donanım üzerinde oynadığınız sürece bu yeni hesap da yasaklanabilir.

Önceki Valorant Banının Etkisi

Önceki bir Valorant banı, League of Legends (LoL) üzerinde doğrudan bir etkisi olmayabilir çünkü her oyunun kendi anti-hile sistemleri ve ban politikaları vardır. Ancak, bazı durumlarda:

• Hile Kullanımının Kayıtları: Eğer hile kullanımı konusunda bir geçmişiniz varsa, bu durum diğer oyunlarda da anti-hile sistemleri tarafından fark edilebilir.
  • Kötü Niyetli Davranış: Hile kullanma geçmişiniz varsa, bu durum bazı oyun toplulukları veya hizmet sağlayıcılar tarafından dikkate alınabilir, ancak bu genellikle doğrudan bir etkisi olmayabilir.

Yapmanız Gerekenler

1. Yeni Donanım: HWID banından kaçınmanın en etkili yolu, yeni bir donanım kullanmaktır. Bu, yeni bir bilgisayar veya farklı bir donanım kombinasyonu anlamına gelebilir.
  2. Yasal ve Etik Oynama: Oyunu adil bir şekilde oynayarak ve hile kullanmaktan kaçınarak, ileride benzer sorunlarla karşılaşmaktan kaçınabilirsiniz.
  3. Destek ile İletişim: Eğer banın süresi veya nedeni hakkında kesin bilgiye ihtiyacınız varsa, oyun destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Ancak, genellikle HWID banları hakkında detaylı bilgi verilmeyebilir.

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
teşşekürler hepinize arkadaşlar beni bilgilendirdiğiniz için iyi forumlar

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Baloda yediğin ban valoyu etkilemez yediğin ban sınırsız

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
merhaba ortalama 4 ay sonra falan kalkıyor beklemek istemessen ortalamanın altında bir fiyatla yapabilirim çok rahat açarım discord : bykusv2_

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ben sınırsız ban yemiştim açılmadı. hwid attılar formatladım yeni hesapla girdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...