Onaylı Üye
google geçmişini falan siliyorsun birde düşük ayarlardan oynuyorsun ama bunlar gene kasmaması için yetersiz
aga ram takviyesi seni bir tık kurtarabilirMerhaba arkadaşlar. Sovyetler Birliği zamanından kalma bir pc var elimde. Ekonomik şartlar malum yenileyemiyoruz kolay kolay. Aldığım güncel fps ortalama 25-40 arası. Gelişmiş ayar olarak müdahale edebileceğim ve faydası olacağını düşündüğünüz tavsiyeler varsa alayım lütfen.
İyi forumlar.
sallıyor ya yorum kasmak için map indirme diye birşey oykMap indirme dediğin nedir acaba? LoL için sordum ama ilk kez duyuyorum bunu mazur gör![]()
kanka biraz paran varsa HDD harddiski SDD ile değiştir baya fark yaratıyorMerhaba arkadaşlar. Sovyetler Birliği zamanından kalma bir pc var elimde. Ekonomik şartlar malum yenileyemiyoruz kolay kolay. Aldığım güncel fps ortalama 25-40 arası. Gelişmiş ayar olarak müdahale edebileceğim ve faydası olacağını düşündüğünüz tavsiyeler varsa alayım lütfen.
İyi forumlar.
dostum bu garip ekran kartı olarak ne var 2 adet ekran kartın olabilir yeni format falan attıysan güncel olarak kullanılan ekran kartının driveri silinmiş olabilir.Intel Core i5 işlemci ile beraber 6GB Ram var. Ek olarak M460 2.53Ghz mevcut. Bu ekipmanla nasıl 20-30 fps alıyorum ona şaşıyorum. Sadece lol için 6gb Ram yeterli değil mi?
işine yarıyor ben denemıstım faydasını goruyorsunciddn işe yarıyo ama