Facecheck kullanıyorum ben fps sorunu olmuyor. Blitz kullanıyordum önceden onda sorun yaşadım
24 Tem 2022 #61 oguzhan5 O Onaylı Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 52 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 31 7 HİZMET YILI Facecheck kullanıyorum ben fps sorunu olmuyor. Blitz kullanıyordum önceden onda sorun yaşadım
25 Tem 2022 #62 yigitkocpp Y Onaylı Üye Katılım 19 Haz 2020 Mesajlar 54 Tepki puanı 0 Ödüller 5 Yaş 25 5 HİZMET YILI blitz kullanabilirsin ama ezbere gitme karşındakine göre ayarlama yapmıyor blitz rün olarak mesela karşıda full ad vardır büyü direnci girer
blitz kullanabilirsin ama ezbere gitme karşındakine göre ayarlama yapmıyor blitz rün olarak mesela karşıda full ad vardır büyü direnci girer
25 Tem 2022 #63 Perveka Onaylı Üye Katılım 25 Mar 2019 Mesajlar 141 Tepki puanı 15 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Kanka blitz kullanabilirsin fakat blitzin bir ayarı cpuyu daha az kullanıyor ayarlardan o ayarı yaptığın sürece fps'inde bir problem olmaz
Kanka blitz kullanabilirsin fakat blitzin bir ayarı cpuyu daha az kullanıyor ayarlardan o ayarı yaptığın sürece fps'inde bir problem olmaz