elmas üstü tüm fresh hesaplar zaten botla kasılıyor yanlış bilgi vermeSize tavsiyem gold üstü çıkacaksanız level botu kullanmamanız, gold-elmas üstüne EUW'da ban atıyorlardı en son. Bu seviyenin altında kalacaksanız bot kullanın yoksa boşuna kasarsınız.
Dostum kendim gördüm ki freshler ticketla ban yiyor. Oyunundan birisi sana taktığında maç geçmişine bakıp ticket açabilir. Bir sürü arkadaşım hesap alım-satımı yapıyor, bir çoğu westte ban yedi.elmas üstü tüm fresh hesaplar zaten botla kasılıyor yanlış bilgi verme
westte hiç oynamadım ama trde öyle şeyler olduğunu sanmıyorumDostum kendim gördüm ki freshler ticketla ban yiyor. Oyunundan birisi sana taktığında maç geçmişine bakıp ticket açabilir. Bir sürü arkadaşım hesap alım-satımı yapıyor, bir çoğu westte ban yedi.
kanka xp takviyesine vereceğin parayla git hesap alXp takviyesi alıp sadece aram veya yapay zeka oynasam hızlı kasar mıyım
Hesap aldıktan sonra aldığım hesapta level bot kullanıldıysa yine ban yer o yüzden kendim kasarım en iyisikanka xp takviyesine vereceğin parayla git hesap al
sen öyle yap kankaHesap aldıktan sonra aldığım hesapta level bot kullanıldıysa yine ban yer o yüzden kendim kasarım en iyisi
Araştır isim veremiyorum ama güzel free botlar varLol hesabım yeni ve hızlı bir şekilde 30 a kasmak istiyorum yoğun çalıştığım için fazla vaktim olmuyor önerebiliceğiniz bir level bot var mıdır ?
knkm bilmiyorum ama bence hesap lasn dah iyi gibiLol hesabım yeni ve hızlı bir şekilde 30 a kasmak istiyorum yoğun çalıştığım için fazla vaktim olmuyor önerebiliceğiniz bir level bot var mıdır ?