Lol için nickname önerilerinizi bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
selamlar dostlar ilk öncelikle hepimizin ramazan bayramı kutlu olsun herkese güzel bi gün diliyorum umarım iyisinizdir benim sizden yardımını istediğim şey ise lol de ki ismimden dolayı oyunda artık nickimi fazla beğenmemeye başladığımı düşünüyorum ve birkaç gündür düşünüyorum ama ne yazık ki bulamadım adc mainim adc ile alakalı böyle sağlam güzel bir nickname önerileriniz vardır inşallah sizlerin rica ediyorum boş yorum kasmak için atmayın

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Eyvallah seninde kutlu olsun (Lock n' Load) a nasıl beğenirsen söyle

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum adc için isim önerisi istiyorsan adclerin genelde kullanmış oldukları nickname tarzındaki 'ferimeous' ismini önerebilirim.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bi rol ve sonuna 2352362362 yaz senden kesinlikle korkucaklar

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bence en iyi nick '' Berbat adcyimEE'' benim görüşüm. ben ingilizcesini kullanıyorum şahsen

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
selamlar dostlar ilk öncelikle hepimizin ramazan bayramı kutlu olsun herkese güzel bi gün diliyorum umarım iyisinizdir benim sizden yardımını istediğim şey ise lol de ki ismimden dolayı oyunda artık nickimi fazla beğenmemeye başladığımı düşünüyorum ve birkaç gündür düşünüyorum ama ne yazık ki bulamadım adc mainim adc ile alakalı böyle sağlam güzel bir nickname önerileriniz vardır inşallah sizlerin rica ediyorum boş yorum kasmak için atmayın
Saplamaya Geldim

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
adc mainsen sayı koy nedenini bilmiyorum iyi oynuyorlar ama :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...