Tr serveri full hileya allah aşkına elmas 2 yim her oyun en az 2 sc geliyor silver gold düşünemiyorum bile bari seçkin üyeye açın sadece şunu hileyi bir prestiji kalmadı hilenin
elmastayım daha demin oyunuma 4 script geldi xDTr serveri full hile
bro sana gelenlere sc deme ihtimalin?. Klasik lol cs valo fark etmez bi normal oyuncuyu hile ile yenemek koyar oyuncu mentalitesi ve suan sen d2yım dedın ztn d2deysen oyunlar oyun bilgisiyle gecıyor kı meknaık cok gerekli olmuyor istediğin kadar dodge aç skıll tuttur 19 2 mac kaybederssın oyun bılgın yeterlı duzeyde olmadıgı ıcın yani oyun duzeyını gelıstırmen dileğiyle üstelik memoruhackers bilmeyen oyuncu sayısı bır haylı fazla.ya allah aşkına elmas 2 yim her oyun en az 2 sc geliyor silver gold düşünemiyorum bile bari seçkin üyeye açın sadece şunu hileyi bir prestiji kalmadı hilenin
Bu arkadaşın dediğine katılıyorum oyun bilgin yoksa oralara sc ile gelmen bile şans yanibro sana gelenlere sc deme ihtimalin?. Klasik lol cs valo fark etmez bi normal oyuncuyu hile ile yenemek koyar oyuncu mentalitesi ve suan sen d2yım dedın ztn d2deysen oyunlar oyun bilgisiyle gecıyor kı meknaık cok gerekli olmuyor istediğin kadar dodge aç skıll tuttur 19 2 mac kaybederssın oyun bılgın yeterlı duzeyde olmadıgı ıcın yani oyun duzeyını gelıstırmen dileğiyle üstelik memoruhackers bilmeyen oyuncu sayısı bır haylı fazla.
+1 insanlar herkesi kendi gibi veya kendinden daha düşük birisi gibi görüyor. değişik bir dodge yaptığı zaman aha sc diyorsaçmalıyorsun 2-3 skill dodgelayan adama bile sc diyorsunuz