ya allah aşkına elmas 2 yim her oyun en az 2 sc geliyor silver gold düşünemiyorum bile bari seçkin üyeye açın sadece şunu hileyi bir prestiji kalmadı hilenin
ya allah aşkına elmas 2 yim her oyun en az 2 sc geliyor silver gold düşünemiyorum bile bari seçkin üyeye açın sadece şunu hileyi bir prestiji kalmadı hilenin
bro sana gelenlere sc deme ihtimalin?. Klasik lol cs valo fark etmez bi normal oyuncuyu hile ile yenemek koyar oyuncu mentalitesi ve suan sen d2yım dedın ztn d2deysen oyunlar oyun bilgisiyle gecıyor kı meknaık cok gerekli olmuyor istediğin kadar dodge aç skıll tuttur 19 2 mac kaybederssın oyun bılgın yeterlı duzeyde olmadıgı ıcın yani oyun duzeyını gelıstırmen dileğiyle üstelik memoruhackers bilmeyen oyuncu sayısı bır haylı fazla.
bence onaylı üye yeterli, sc nin özellikle fixlenme ihtimali düşük olduğu sürece böyle kalmalı, neymiş önüne hile geliyormuş falan bu sebeplerden arttırmazlar. ayrıca millet 600 mesaja kadar kasmaz. yani çok istiyorsan efsane üyeye çeksinler oraya kasmaya çalış, nasıl hissedersin?
bro sana gelenlere sc deme ihtimalin?. Klasik lol cs valo fark etmez bi normal oyuncuyu hile ile yenemek koyar oyuncu mentalitesi ve suan sen d2yım dedın ztn d2deysen oyunlar oyun bilgisiyle gecıyor kı meknaık cok gerekli olmuyor istediğin kadar dodge aç skıll tuttur 19 2 mac kaybederssın oyun bılgın yeterlı duzeyde olmadıgı ıcın yani oyun duzeyını gelıstırmen dileğiyle üstelik memoruhackers bilmeyen oyuncu sayısı bır haylı fazla.
forumda dorum dışında doğru düzgün kullanım kalmaz o zaman. 2k yanıtlamak için uğraşak yerine başka fourmlardan arar insan ya da paralılara geçer. en kötü donater rolü alır
Öncelikle düşüncen ile ilgili şahsi kanaatimi belirtmek istiyorum;
Script ile oyun oynayarak handmade oyuncuların hakkını yerken herhangi bir problem yok fakat script ile oynarken karşına script gelip sorun oluşturduğunda müdahil olmak istemek hiç doğru bir davranış değil.
Hile dediğimiz şey kolay erişilebilir bir durum değil.
Onaylı Üye statüsü de zaten 2-3 günde olunan bir husus değil.
Bu tarz konularda biraz daha anlayışlı olmak gerekiyor.
Script ile oyun oynamanın temeli "daha fazla eğlenebilmeyi hedeflemekten" geçer.
Burada takındığın tutum pek anlayış çevçevesi içerisinde değil.
Onaylı Üye üzerine çıkartılmasının tek nedeni platform bazlı dosyaların hızlı tespiti oluştuğunda düşünülebilir. Bunun dışındaki hiçbir durum sunulan hilenin Onaylı Üye üzerinde olması gerektiğini göstermiyor.
Anlayışın için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.