LOL için yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Beyler bende mi sıkıntı yoksa oyunda mı söyleyin
Oyuna giriyorum bir bakıyorum takımımda 30 lwl 40 lwl max 100 lwl o da benim zaten karşıya bakıyorum tüm otpler toplanmış 300 lwl mı dersin 400 lwl mı dersin hepsi var
ve script kullanmama rağmen kaybediyorum ve bu 6-7 maçtır oluyo 6-7 maç ard arda scritle kaybettim n'apmam lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
bu biraz senin elon ile ilgili ne kadar iyi oynar isen karşına o derece iyi oynayanlar gelir ama takımına sürekli düşük level gelmemesi gerek

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum kdan yüksek ise kazanma oranın yüksek ise kendi elondan da yüksekler geliyo

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim olağan bişey zaten o gelir hep sen mesala bronzsun ama goldlar platlar arada gelebilir

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Maalesef sadece lolde değil pubg tarzı oyunlardada aynısı mevcut . Ben 70 levelım takıma gelen yenı başlamış 3 level 4 level 10 level hatta ilk maçında benım takıma gelende var yalnız degılsın bu konuda

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
aga lolde şuan dereceli eşleştirme sistemi zaten çok kötü bu aralar pek dereceli atmanı tavsiye etmiyorum o değil birsürü bugda var lolün clientinde

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Win Raten yuksek muhtemelen. Bu mesajı yazana kadar hep win aldın gibi gozukuyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ya çok iyi oynadığın için böyle bir şeyle karşılaşıyorsun ya da elo hell de olabilirsin o yüzden takımına toxic veya kötü oyuncular geliyor olabilir ama 6-7 maç üst üste olması garip

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
Oyuna giriyorum bir bakıyorum takımımda 30 lwl 40 lwl max 100 lwl o da benim zaten karşıya bakıyorum tüm otpler toplanmış 300 lwl mı dersin 400 lwl mı dersin hepsi var
ve script kullanmama rağmen kaybediyorum ve bu 6-7 maçtır oluyo 6-7 maç ard arda scritle kaybettim n'apmam lazım
kanka mmrın yüksektir mmr dediğim şey elonu belirliyor yani iyi onuyorsan mmrın yüksek oluyor ben goldken bi demir vardı adam beni taşıdı misal

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
banada şöyle oluyor saglam adamlar hep kıarsıya gelıyor bana gleenler ya bilmiyor yada afk kalıyor bazen ınsan dusunmuyor degil bilerekmi bana gelıyor diye

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar TheOrder74;
Yaşamış olduğunun sorunu %95 yüksek kda ile oyun oynaman ile alakalı olduğunu ve eşleştirmelerin de buna göre yapıldığını ilk başta belirtmek isterim. Devamında Eşleştirmeler de dereceli esnek girişi yapıyorsan daha büyük problemin var demektir. Çünkü tek başına sistem seni baz alırsa ki bu başına geliyor kda sı yüksek eşleştirme atmaya çalışır, fakat onlar da yoksa otp eşleştirmelere denk gelirsin. Gurubundaki insanları poro'dan bakmanı eğer düşük elolardaki takım arkadaşların var ise 6 puan kaybederek yeni eşleştirmeye geçmeni şiddetle tavsiye ederim. 2. Eşleştirme de kda baz alınmaz o zaman devreye seviyeler denk gelir. Seviyendeki kişilerin eloları da sana +/-3 şeklinde tanımlanır. Riot games'de eşleştirme sisteminin zaten açıklamalarıydu bu anlattıklarım. Çok daha detaylı bilgi istersen özel mesaj atarsan yardımcı olur linklerini de paylaşırım tüm sorularının cevaplarına erişim sağlayabilirsin. İyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
It is said that the next version will adjust the matching mechanism

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende lol de başta düşün 40 lvl e kadar botlara karşı full oynadım bir el dereceli girdim takımda gümüş gold vardı :D

Bizde Boş adam Değiliz Yanii :D
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bu level olayı lolde bir önemi yokki dostum :D metin 2 falan değil bu oyun adam 400 level ama gümüş 2 :) 40 level dia 1 :D tamamiyle oynayışınla alakalı ve elon yüksek olabilir ondandır

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Genelde olur ama çok fazla olmaması lazım kda yüksek olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu biraz senin oynamanla alakalı ne kadar iyi oynarsan o kadar iyi gelir

TOLGA
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum 300 400 level dediğin otplerden hiçbir şey olmaz hepsi tek bir hatada kudururlar sizin takımına 30 40 level geliyor ve yüksek elodaysan(plat,elmas)o adamlar o orta derece elodan değildir büyük ihtimalle CHA veya master olabilir, sen kendini tek bir heroda geliştirme Yeter script bu kısmın tatlısı gibidir sen ne yapacağını bilirsen maçta misal ace'den sonra baron almak veya mid push tarzı olaylardan bahsediyorum halledersin

Minas Tirith
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Script ile elonu fazla hızlı yükseltmişsin birkaç maç bronz silver elosu gibi takıl düşsün mmr seviyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...