Lol ile alakalı bir fantezi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Video Editörü
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Aklıma şuan şöyle bir fantezi geldi Profesyonel e-spor oyuncularına bağış atıp yeni hesap kurup 5 level'den sonra 10 levele kadar kdasını koruya bilecek mi acaba koruya bilirse 10.000 ₺ vereceğim diyelim
Ama gelelim asıl meseleye faker gelse bile koruyamaz çünkü malum windsharp'ın patlamasından herkes yeni hesap açıp script ile oynuyor 5-5 Maçlarında genellikle en az 3 script tespit ediyorum sanmıyorum ki o adamın kasacağını lolun kralı gelsin şuan tr serverında 10 levele kadar dayanamaz rezil olur... Sizin düşünceniz nelerdir ? Sizce bir yayıncı ayakta dura bilir mi o eloda ?

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Yüksek eloda bile hala script açıyorlar bende açıyom ban yok

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Sonuçta onlarda insan ne kadar kusursuz oynasalar da elbet bir yerde hata yapabilirler.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ahri bana e atsada ona koşarak gitsem... Oyunlar ile alakalı fantezi kurmak acaba mental bir rahatsızlık belitrtirmi ya xD belirtir ise yandık anam...
Post automatically merged:

Heh birtane daha aklıma geldi oda;oyundaki marketin sahibi tüccar olmakisterdim,düşünsene zengin olurdun kaç mülyon kişi şu oyunu oynuyor xD

Son düzenleme:
Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yeni hesap açıp oynayanlarin %70-80i SC ile oynuyor zaten o elolarda kralı gelse de o eloda ayakta duramaz :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Heh birtane daha aklıma geldi oda;oyundaki marketin sahibi tüccar olmakisterdim,düşünsene zengin olurdun kaç mülyon kişi şu oyunu oynuyor xD

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yanlış düşünüyorsunuz o elo daki insanlar script demez ezer geçer siz script ile bile olsa eminim challenger seviyesine çıkamazsınız oyun sadece combo yapmaktan ibaret değil her türlü 1v9 atarlar emin ol

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Her şey space basmakta bitmiyor.Dediğin kişiler profesyonel oyuncular elbette koruyabilirler.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Maalesef yeni patch ile fixlendi :) Bu saatten sonra 1 hafta sürmeyecektir. Kilit sistemini tekrar aktif hale getirdiler, zamanında Valorant yeni çıktığı için sistemi boşlamışlardı ve uzun süreli bir script platformu oluşturuldu. Bu sayede epey kişi para kazandı fakat artık piyasayı ele aldılar ve ücretli & ücretsiz tüm yazılımları BL ile tespit edip kaldırıyorlar. Handmade tekrar geri döndü :) İyi forumlar dilerim. (Valcd sistemi tekrar aktifleştirildi Riot Games League of Legends için)
Yüksek eloda bile hala script açıyorlar bende açıyom ban yok

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Çok seri ban atıyor rito
Post automatically merged:

Hzırda bekliyor banlamak için ritoocum

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
bazı fanteziler yeteneğin önüne geçemez kralın tacı lafla düşmez malesef

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
katılıyorum bencede faker bile olsa yapamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...