- Yasaklandı
Banlı Üye
arkadaşlar yanlış yerde atmışsam kusura bakmayın ama lol garena nedir nasıl kurulur bilgili birisi var mı acaba ?
Hile cra4ck, yapımcısı Mh değil.benim anlamadığım mh neden önce garenayı güncelliyor her seferinde bu defa önce tr yi güncelleselerdi ya![]()
Zaten ban yiyeceksin. Hile %100 ban atıyor. UD bi hile yok lol de public olarak.arkadaşlar sürekli ban yiyorum nerede hata yapıyorum aceba yardımcı olurmusunuz 4 hesap açtım 14 ya da 15 lwl gelince ban yiyorum her güncelleme geldiğinde oyunu silip öyle giriyorum yardımmm
Normaldir zaten hilenin ban atma süresi 1 hafta ile 1 ay arasında değişiyor hertürlü ban yiyeceksin kullandıkça benimde 5. Hesabımarkadaşlar sürekli ban yiyorum nerede hata yapıyorum aceba yardımcı olurmusunuz 4 hesap açtım 14 ya da 15 lwl gelince ban yiyorum her güncelleme geldiğinde oyunu silip öyle giriyorum yardımmm
RİOT çalışıyor başkanarkadaşlar sürekli ban yiyorum nerede hata yapıyorum aceba yardımcı olurmusunuz 4 hesap açtım 14 ya da 15 lwl gelince ban yiyorum her güncelleme geldiğinde oyunu silip öyle giriyorum yardımmm