maçı kazanmaktan ziyade kda de önemli çok kill alıp az ölmeye bak birde meta picklerini tercih at aç bak googledan meta pick neymiş diye onları al güçlü olduğu için çok zorlanmadana kill alabilirsin 10 maçı atınca seni bir kümeye atıcak o kümede hızlıca çık maç kaybetmemeye çalış çünkü mmr azalırsa gelen lpde azalır o yüzden sürekli kazanmaya oyna
Hocam daha önce de dediğim gibi aynı şekilde söylüyorum. Duo girmek sizin için avantajınıza olur. Duosuz maç atmayın onda da güvendiğiniz biri olsun. Bot pre vs farketmez duo şart.
Selamlar öncelikle elimde 30 level bı hesap var ben bu hesapta dereceli atmaya başlamadan önce birşey yapmam gerekiyor mu, atıyorum %100 winrate yapıp öyle ranked atmaya başlamak gibi birşey var mı
Unranked winraten ile dereceli'nin bi alakası yoktur, Geçen sezon ranked gırmedıysenız hesabın MMR'ı zaten yüksek olacaktır. İlk 10 maçınızı kazanmanız yeterlı olacaktır.
esktra bişey yapmana gerek yok oyun hakimiyetini elinde tutacak laneler ve şampiyonlar oyna arkadaşınla birlikte mid jungle pre girin orta koridora ittirme gücü yüksek şampiyon alıp ormancı olan arkadaşınla birlikte haritaya etki edebilirsin
Kanka sen maçı kazandıkça karşına daha yüksek elo çıkarıyor ona göre elo atıyor. Bu arada direkt ranked girebiliyorsun bir şeye gerek yok ama uzun süredir oynamıyorsan bir ısın derim boş yere küfür yemeni istemem