LoL İsimsiz Oynama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar büyük ihtimalle sizinde oyununuza isimsiz oyuncular denk gelmiştir, genelde bunu 30 lvl bot hesaplar satılırken tekrardan isim seçmek 13k vermek yerine hesap hiç isim girilmeden bu durum aşılıyor, ban durumu v.s nedir bilmiyorum ama ban atıldığını sanmıyorum onlarca hesap satılıyor ve kullanılıyor.

1-). League Profile Tools İndirin.

-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

VirusTotal: "
"

2-). Mimic.lol İndirin ve kurun.

VirusTotal: "
"

4-) Arkadaşlar Öncelikle Hesabınız Yeni ve isim girilmemiş olmalı hesap oluşturup, giriş yapınız ama kesinlikle isim girmeyiniz
Ekran böyle kalıp daha sonra belirtiğim işlemleri yapınız zaten client ile artık işimiz yok önemli olan açık kalması.

Screenshot_2.png

5-). Conduit.exe yi Çalıştırın ve Bİlgisiyarınıza Özel bir kod göreceksiniz

a)

Screenshot_1.png

Bu kodu kopyalayın

b)

Screenshot_3.png

Adreste kutucuklara yazıp "Connect" diyiniz.

c)

Screenshot_4.png

Evet arkadaşlar giriş gerçekleşti karşınıza böyle bir ekran gelecek, buradan lobby oluşturunuz.

d)
Screenshot_5.png

Lobby başarılı bir şekilde oluşturulduktan sonra eğer hesap 30 seviye ve dereceli oyun için gerekli temelleri sağlıyor ise buradan seçim yapmanız mümkün daha denemedim ama 30 lvl olamadım henüz, hesap 0 lvl olduğu için kapalı seçim seçiniz.

6-) Daha sonra size başta indirme linki verdiğim league-profile-tool rarını çıkartıp league-profile-tool.exe yi çalıştırın.

Screenshot_6.png

You will see a screen like this, you can do a lot of things from here, play around a bit, :D but the part that will help us is the "Custom Request" part, after choosing here, change the methods part to "Post" from above.

1.) Enter End point... Yazan yere "/lol-lobby/v2/lobby" Yazın
2.) Down 1. Delete the inside of the white box and type {"queueId": 840} If not level 30 lvl, typing 840 will allow bots to enter and create the room. Other codes can be found here
.
3.) Then Press Make Request
4.)
Go back here and you will see that the room will be the Start bot room, then press the match search button
6.) After finding the match, accept it and then type "/riotclient/kill-and-restart-ux" in the field where Enter End Point is written again like the 1st operation and type {"": ""} in the White box, like a normal game, normal client or
here you can choose, ban

And these are my finishh endgame experiences. You can see the incoming gifts etc. The wp giving screen is coming. Also, the other subject I want to mention is the character gifts league-profile-tool.exe here you can do a lot of other things without scaring your hand :D.

Note: If the account is not level 5, the tool is used to create a lobby. After passing 5 levels, you can only continue by opening the website.
this shit cool inmma try it

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
onlar bizi ekleyemez ama biz ekleyebiliriz sanırım, ama uzun süredir bunu arıyordum, ban riski var mı?

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Çok değişik özellik ama denenir, gerçi ne işime yarar diye düşününce işime yaramaz diyorum, yine de bir deneyelim.

Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
sıfırdan hesap mı açmak gerek bunun için

Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
valla denemek değilde mantığıma uyduramadım kanka. ne gerek var

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Deneyelim bakalım reis ellerine sağlık inşallah ban yemeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...