LoL İsimsiz Oynama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Colluthus
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bunu arıyordum tam isabet oldu saolasın devamını beklerim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ilk fırsatta denemek lazım da hala çalışıyor mu bu taktik

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
umarım çalışıyordur deneyeceğim, teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ilk resimlerde sıkıntı var. göremedim. deneyince olur mu . yeni hesap açacaktım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
resimler bende gözükmüyor agalar bende mi sorun var

Üye
4 HİZMET YILI
Görselsiz oynama die bişey duydumda isimsiz ilk defa görüyorum :d

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar büyük ihtimalle sizinde oyununuza isimsiz oyuncular denk gelmiştir, genelde bunu 30 lvl bot hesaplar satılırken tekrardan isim seçmek 13k vermek yerine hesap hiç isim girilmeden bu durum aşılıyor, ban durumu v.s nedir bilmiyorum ama ban atıldığını sanmıyorum onlarca hesap satılıyor ve kullanılıyor.

1-). League Profile Tools İndirin.

-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

VirusTotal: "
"

2-). Mimic.lol İndirin ve kurun.

"

4-) Arkadaşlar Öncelikle Hesabınız Yeni ve isim girilmemiş olmalı hesap oluşturup, giriş yapınız ama kesinlikle isim girmeyiniz
Ekran böyle kalıp daha sonra belirtiğim işlemleri yapınız zaten client ile artık işimiz yok önemli olan açık kalması.

Screenshot_2.png

5-). Conduit.exe yi Çalıştırın ve Bİlgisiyarınıza Özel bir kod göreceksiniz

a)

Screenshot_1.png

Bu kodu kopyalayın

b)

Screenshot_3.png

Adreste kutucuklara yazıp "Connect" diyiniz.

c)

Screenshot_4.png

Evet arkadaşlar giriş gerçekleşti karşınıza böyle bir ekran gelecek, buradan lobby oluşturunuz.

d)
Screenshot_5.png

Lobby başarılı bir şekilde oluşturulduktan sonra eğer hesap 30 seviye ve dereceli oyun için gerekli temelleri sağlıyor ise buradan seçim yapmanız mümkün daha denemedim ama 30 lvl olamadım henüz, hesap 0 lvl olduğu için kapalı seçim seçiniz.

6-) Daha sonra size başta indirme linki verdiğim league-profile-tool rarını çıkartıp league-profile-tool.exe yi çalıştırın.

Screenshot_6.png

Karşınıza böyle bir ekran gelecek buradan bir çok işleem yapabilirsiniz biraz kurcalayın :D ama bizim asıl işimize yarıyacak olan kısım "Custom Request" kısmı burayı seçtikten sonra yukardan methods kısmını "Post" olarak değiştirin daha sonra

1.) Enter End point... Yazan yere "/lol-lobby/v2/lobby" Yazın
2.) Aşağı 1. beyaz kutucuk içini silip {"queueId": 840} Yazın level 30 lvl değil ise 840 yazılması botlar ile girmesini ve odayı oluşturmasını sağlar diğer kodlar buradan
inceleyiniz.
3.) Daha sonra Make Request Basın
4.)
Buraya Tekrar dönün odanın Başlangıç bot odası olacağını göreceksiniz daha sonra maç arama tuşuna basınız
6.) Maçı bulduktan sonra kabul ediniz ve sonra 1. işlem gibi tekrar Enter End Point yazan yere "/riotclient/kill-and-restart-ux " yazıp Beyaz kutucuğa {"": ""} yazınız, normal oyun gibi normal client veya
buradan seçim, yasaklama yapabilirsiniz

Ve finishh oyun sonu deneyimlerim bunlar gelen hediyeleri v.s görebiliyorsunuz wp verme ekranı geliyor ayrıca karekter hediyeleride değinmek istediğim diğer konu league-profile-tool.exe buradan başka bir çok şey yapabilirsiniz elinizi korkutmadan karıştırın :D.

Not:Eğer hesap 5 level değil ise lobi oluşturmak için tool kullanılıyor 5 leveli geçtikten sonra sadece websitesini açarak devam edebilirsiniz.
denemeye değer tşk

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar büyük ihtimalle sizinde oyununuza isimsiz oyuncular denk gelmiştir, genelde bunu 30 lvl bot hesaplar satılırken tekrardan isim seçmek 13k vermek yerine hesap hiç isim girilmeden bu durum aşılıyor, ban durumu v.s nedir bilmiyorum ama ban atıldığını sanmıyorum onlarca hesap satılıyor ve kullanılıyor.

1-). League Profile Tools İndirin.

-

"

2-). Mimic.lol İndirin ve kurun.

"

4-) Arkadaşlar Öncelikle Hesabınız Yeni ve isim girilmemiş olmalı hesap oluşturup, giriş yapınız ama kesinlikle isim girmeyiniz
Ekran böyle kalıp daha sonra belirtiğim işlemleri yapınız zaten client ile artık işimiz yok önemli olan açık kalması.

Screenshot_2.png

5-). Conduit.exe yi Çalıştırın ve Bİlgisiyarınıza Özel bir kod göreceksiniz

a)

Screenshot_1.png

Bu kodu kopyalayın

b)

Screenshot_3.png

Adreste kutucuklara yazıp "Connect" diyiniz.

c)

Screenshot_4.png

Evet arkadaşlar giriş gerçekleşti karşınıza böyle bir ekran gelecek, buradan lobby oluşturunuz.

d)
Screenshot_5.png

Lobby başarılı bir şekilde oluşturulduktan sonra eğer hesap 30 seviye ve dereceli oyun için gerekli temelleri sağlıyor ise buradan seçim yapmanız mümkün daha denemedim ama 30 lvl olamadım henüz, hesap 0 lvl olduğu için kapalı seçim seçiniz.

6-) Daha sonra size başta indirme linki verdiğim league-profile-tool rarını çıkartıp league-profile-tool.exe yi çalıştırın.

Screenshot_6.png

Karşınıza böyle bir ekran gelecek buradan bir çok işleem yapabilirsiniz biraz kurcalayın :D ama bizim asıl işimize yarıyacak olan kısım "Custom Request" kısmı burayı seçtikten sonra yukardan methods kısmını "Post" olarak değiştirin daha sonra

1.) Enter End point... Yazan yere "/lol-lobby/v2/lobby" Yazın
2.) Aşağı 1. beyaz kutucuk içini silip {"queueId": 840} Yazın level 30 lvl değil ise 840 yazılması botlar ile girmesini ve odayı oluşturmasını sağlar diğer kodlar buradan
inceleyiniz.
3.) Daha sonra Make Request Basın
4.)
Buraya Tekrar dönün odanın Başlangıç bot odası olacağını göreceksiniz daha sonra maç arama tuşuna basınız
6.) Maçı bulduktan sonra kabul ediniz ve sonra 1. işlem gibi tekrar Enter End Point yazan yere "/riotclient/kill-and-restart-ux " yazıp Beyaz kutucuğa {"": ""} yazınız, normal oyun gibi normal client veya
buradan seçim, yasaklama yapabilirsiniz

Ve finishh oyun sonu deneyimlerim bunlar gelen hediyeleri v.s görebiliyorsunuz wp verme ekranı geliyor ayrıca karekter hediyeleride değinmek istediğim diğer konu league-profile-tool.exe buradan başka bir çok şey yapabilirsiniz elinizi korkutmadan karıştırın :D.

Not:Eğer hesap 5 level değil ise lobi oluşturmak için tool kullanılıyor 5 leveli geçtikten sonra sadece websitesini açarak devam edebilirsiniz.
bayadır arıyodum güzel oldu buldugum

Üye
3 HİZMET YILI
denedim oldu la süper şimdi arkadaşlar ulaşamıcak bana :Dxxxxxxxxxx

Üye
3 HİZMET YILI
oldu knkm eyw da şimdi arkadaşlar nasıl bulacak beni çok merak ediyom gizli adam olduk la gardaş :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Please re-upload the image. I can't see your picture

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...