LoL istatistik uygulamaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
en iyisi detay istersen league of graphs ama manuel bakman gerek

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
blitz kullan bendede aynısı var baya tiyo veriyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kankam snapAL diye türkçe bir uygulama var deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
senpai genel olarak çok iyi ama en çok fps sömüren uygulamadır kendisi

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
arkadaşlar senpai veya blitz gibi bi uygulama arıyorum mesela maç başlarken karşıda kim smurf falan onu soylicek ranklarını falan söylicek ama drop atmayacak varmı bildiğiniz hangisi daha iyi
işletim sistemim düşük olduğu için senpai falan drop atıyo onu ayarlayabilirmiyim mesela lolde ekranımda minyon/dakikayı gösterip oyunumu kastırmasın sadece kendi arayüzünde çalışsın takımdaki ve karşıdakilerin istatistiklerini versin
Porofossor gg güzel gayet kullanışlı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
o uygulamalar bilgini düşürür lol gg yada lol graph sitelerini kullan yine iyi gösteriyor build ve meta için senpai iyidir

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bu tarz uygulamalarla rün düzenleniyor mu?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
arkadaşlar senpai veya blitz gibi bi uygulama arıyorum mesela maç başlarken karşıda kim smurf falan onu soylicek ranklarını falan söylicek ama drop atmayacak varmı bildiğiniz hangisi daha iyi
işletim sistemim düşük olduğu için senpai falan drop atıyo onu ayarlayabilirmiyim mesela lolde ekranımda minyon/dakikayı gösterip oyunumu kastırmasın sadece kendi arayüzünde çalışsın takımdaki ve karşıdakilerin istatistiklerini versin
blitz veya porofessor gg

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sistemden yana sorun yaşamam diyorsan yükle Blitz olur Facecheck olur. Tabi blitzin ayarlar kısmından donanım hızlandırmayı aç ayarı var onu kapat bir tık rahatlatır pcyi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Tam aradığın uygulama porofessor leagueofgraphsin kendi sitesinden bulabilirsin ben yaklaşık 6aydir kullanıyorum çok memnunum bir video izleyerek programı rahatça kullanabilirsin kolay gelsin

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
porogg yi uzun zamnadır kullanıyorum tavsiye ederim çok yardımcı oluyor ve çok pratik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...