lol iyi orman dönebilen hero

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kesinlikle shaco redden baslayıp kuslara 2 kutu kusların azcık onune 1 kutu koyup rede yardım istersen oyuna dk 2.00 da 2.5 lvl olarak baslıyorsun 2.levelde q acıp kayaları kesersen direkt 3 olup red bottaysa bota red toptaysa topa gank deneyebilirsin

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
karşıdaki şampiyona göre alman daha mantıklı olur şuanlık master yı çok üste çıktı hayalet ve çarp ile veya nocturne çok hızlı dönebiliyor sonra kayn alabilirsin kuşlardan başlayarak çopk rahat dönersin

Uzman Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Oynamak için genellikle yasuo kullanıyorum, çünkü yeni başlayanların başlaması kolay

MrQ

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Rework sonrası voli çok rahat olmasa da basit oluyor, kalkan ve can çalma ile. Gank için yırtıcı kullanmak işe yarıyor.

Dijital Pazarlama Uzmanı
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kimse nidalee den bahsetmemiş ayıptır sana önerim her ne eloda olursan ol nidalee ormanda cok guclu oyunda en iyi ct jungle yapabilen karakterlerden bitanesı ister early game ister late gamede hasar olarak cok guclu biraz teknık mekanık öğrenirsen kendı kampını alıp karşı kampa sureklı ct atabilrisin

Üye
5 HİZMET YILI
Ya iyi de hızlı dönme sana bağlı arkadaşlar, Olaf hızlı döner ama ben morgana ile masterı geçen adam biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "erenada, postagem: 2733694, membro: 1801403"]
Estou aguardando suas sugestões, amigos
[/ CITAÇÕES]
syvana,kayn ,trundle acho muito bons e agressivos na jg por conseguir limpar ela bem rapidamente

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kayn, Master Yi, Evellyn güç yetiştiriciliği için kolaydır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...