wsreborn da var mı bu exploit ?Script ile cok basit. Basitce bu bir exploit bu. Saldırı hızını belli bir seviyeye getirdikten sonra otomatik kendisi yapiyor.
var.wsreborn da var mı bu exploit ?
exploit wsrebornda bulunmamakta yanlış bilgi verme kite ayarlarıyla zorlaya zorlaya yapabiliyosun ama 100/100 verimli değil bi ls bgx hanbot kadar hayatta yapamıyor
neden yanlis bilgi vereyim sana? zorlaya zorlaya yapmiyorsun, belli bir saldiri hizindan sonra yapiyor. 2 haftalik retail keyler ile paid scriptleri deneyip free scriptle de kiyaslama.exploit wsrebornda bulunmamakta yanlış bilgi verme kite ayarlarıyla zorlaya zorlaya yapabiliyosun ama 100/100 verimli değil bi ls bgx hanbot kadar hayatta yapamıyor
dostum benim yapıyor evet ama stabil değil diyorum sana exploit olarak yok sadece hızlı click attığından dolayı var keyle denemedim hepsini aylık kullandım bgx e ilk ban dalgası geldiği zamandan beridir kullanıyorum free scriptle kıyaslarım niye kıyaslamayayım birşeyin -si varsa - dir free diye diğerlerinden daha iyi olduğunu savunamazsın ama paran yoksa kullanmak zorundasın eğer ki bana wsreborn da exploit butonunu gösterirsen bir aylık ls üyeliğin benden olsun direk dümdüz orbwalkerdan yapılan birşey değil bu exploitneden yanlis bilgi vereyim sana? zorlaya zorlaya yapmiyorsun, belli bir saldiri hizindan sonra yapiyor. 2 haftalik retail keyler ile paid scriptleri deneyip free scriptle de kiyaslama.