LoL Kalista ile double jump nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Double jump olayı nasıl oluyor? 1 vuruş 2 zıplama mı? Hiç görmemiştim.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kalistanın karakter özelliğiyle alakalı birşey redditte r/kalistamains e girip drift guide var oraya bak

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Script ile cok basit. Basitce bu bir exploit bu. Saldırı hızını belli bir seviyeye getirdikten sonra otomatik kendisi yapiyor.

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Belirli bir Attack Speed hızı kazanırsan, ayrıca Attack Speed bufflayan support karakterleri olursa yanında, çar kite atarken double jump atıyor.

ʟᴡᴇᴢʏ ᴛᴇɴᴅᴏᴜ
Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
scde var exploit ufaktan saldırı hızı kasarsan double jump atar sc.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Attack speed'in yüksek olması gerekiyor o şeklide olur ancak

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Attack speedin çok yüksek olduğunda ve Guinsoon olduğunda yapılabiliyor. Script çok kolay yapıyor.
Ama kendi elinde yapması zor. Guinsoo'nun bir vuruşu 2 hit olarak saymasından kaynaklı yapabiliyorsun bazen

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
exploit wsrebornda bulunmamakta yanlış bilgi verme kite ayarlarıyla zorlaya zorlaya yapabiliyosun ama 100/100 verimli değil bi ls bgx hanbot kadar hayatta yapamıyor
neden yanlis bilgi vereyim sana? zorlaya zorlaya yapmiyorsun, belli bir saldiri hizindan sonra yapiyor. 2 haftalik retail keyler ile paid scriptleri deneyip free scriptle de kiyaslama.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
neden yanlis bilgi vereyim sana? zorlaya zorlaya yapmiyorsun, belli bir saldiri hizindan sonra yapiyor. 2 haftalik retail keyler ile paid scriptleri deneyip free scriptle de kiyaslama.
dostum benim yapıyor evet ama stabil değil diyorum sana exploit olarak yok sadece hızlı click attığından dolayı var keyle denemedim hepsini aylık kullandım bgx e ilk ban dalgası geldiği zamandan beridir kullanıyorum free scriptle kıyaslarım niye kıyaslamayayım birşeyin -si varsa - dir free diye diğerlerinden daha iyi olduğunu savunamazsın ama paran yoksa kullanmak zorundasın eğer ki bana wsreborn da exploit butonunu gösterirsen bir aylık ls üyeliğin benden olsun direk dümdüz orbwalkerdan yapılan birşey değil bu exploit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...