Knk çok oynadım ya sıktı artık.
Knk olabilir ama orda ne oynicağıma karar veremedim olay o zatenbence antreman modunda dene en rahat ettiğin ile oyna kardeşim ben öyle alıştım
benim için en serisi kalista bir dene derim kardeşimKnk olabilir ama orda ne oynicağıma karar veremedim olay o zaten![]()
Yes, maybe.All of the suggested characters in LOL have a lot of variety that they lack in the anime
her karekter farklıdır kendine uygun olanı bulup onunla oynaman en yararlısı olacaktır.LoL'de oynanıcak karakter önerisi lazım.
Script ile oynıcaksan annie kartush lee sin pyke tresh bunlar iyi oluyorLoL'de oynanıcak karakter önerisi lazım.
Adc oynarsam denenir net. Bide guinsoo alsan misss.benim için en serisi kalista bir dene derim kardeşim
lanelerin hakimi olayım diyorsan yorick, eğleneyim diyorsan talon veya khaLoL'de oynanıcak karakter önerisi lazım.
Kanka lol'de herhangi bir güçlü diyebileceğimiz hero yok herkesin kendi güzel oynadığı karakterler var kendi koridorunu seç karakterleri tek tek dene oynanışa bak 1 el kötü oynadın diye kötü oynadığın anlamına gelmez alışma süreci öğrenme süreci vb. onları hesaba katLoL'de oynanıcak karakter önerisi lazım.