Lol karakterin tüm skil menzillerini sürekli görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kanka bunun için cidden ban yemeye gerek yok

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bence ban yeme riskin cok fazla

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yok hocam öyle birşey bulunmuyor bildigim üzerine artı olarak normal sc kullanman daha mantıklı olur onun yerine

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhabalar,
Lolde oynadığımız karakterin tüm skil menzillerini gösteren (script dışında ) bir ayar var mı ( sürekli açık olacak sc gibi )
Ben makro ile oynamayı seviyorum kendi ayarlarım daha iyi geliyor. Mezilleri sürekli tuşlara basıp görmektense
sürekli açık olmasını istiyorum. Bu olay scripte var ama script riskine girmeden böyle birşey varsa öğrenmek istedim.
Yoksa scriptle halledeceğim :)
güzel bir düşünce reisde altın yumurtlayan tavuk gibi birşey bu bulursan bizede haber ver :D

Üye
3 HİZMET YILI
Merhabalar,
Lolde oynadığımız karakterin tüm skil menzillerini gösteren (script dışında ) bir ayar var mı ( sürekli açık olacak sc gibi )
Ben makro ile oynamayı seviyorum kendi ayarlarım daha iyi geliyor. Mezilleri sürekli tuşlara basıp görmektense
sürekli açık olmasını istiyorum. Bu olay scripte var ama script riskine girmeden böyle birşey varsa öğrenmek istedim.
Yoksa scriptle halledeceğim :)
skillerin üstüne geldiğinde görebilirsin onun dışında menzillerini görme şansın malesef yok . ancak hile kullanman gerekir ki ban yemeye değmez onun için

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
alılırwsın knk oynadıkca banada oyle gelıyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...