Lol karakterin tüm skil menzillerini sürekli görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Script dışında öyle birşey yapamazsın maalesef.

𐰘𐰃𐰏𐱅
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sccript harici böyle bi uygulama yok yapsan bile hile sayılır sırf bunun için ban yeme riskine değmez kendin bir yuvarlak şekil oluşturup mönitöre yapıştırabilirsin xD

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
dostum sezon 2 den beri oynarım öyle bir ayar hiç bilmiyorum shift kısayolunu kullanarak görebilirsin onu da zaten biliyorsundur.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
normal sc injectleyip orbwalkerden oto attack ve move kapatırsan sadece menzilleri görürsün. space vs. tuşlar çalışmaz
o şekilde yapacağım artık neden makro ile kullanmak istiyorum çünkü hem risk hemde toir kullandım space ile kombo yaptığımda auto ayarında kendi istediğine combo yapıyordu , mause yakın seçeneğide vardı ama o bir türlü düzgün çalışmıyordu En azından ben kendim makro ile daha güzel yaparım düşencesindeyim. Tankın canı az mesela gidiyor ful can adc comboluyor bot lane de , canı az seçeneği var onu seçincede toplu fightlarda istemediğim şampiyonu comboluyordu. Bilmiyorum belki bu sc toir gibi leş değildir. Yinede ben sadece menzil açıp scden makro ile oynarım diye düşünüyorum teşekkürler
Post automatically merged:

dostum sezon 2 den beri oynarım öyle bir ayar hiç bilmiyorum shift kısayolunu kullanarak görebilirsin onu da zaten biliyorsundur.
merhaba tabiki biliyorum ama makro ile oynamamı sürekli onu yaparak yavaşlatıyor, sc ile menzil deniyeceğim teşekkürler
Post automatically merged:

sccript harici böyle bi uygulama yok yapsan bile hile sayılır sırf bunun için ban yeme riskine değmez kendin bir yuvarlak şekil oluşturup mönitöre yapıştırabilirsin xD
harikasın ufkumu açtın :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Yok öyle birşey illaki istiyorsan scriptte ayarlardan herşeyi kapatırsın sadece o halkalar kalır.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Göstergeli kullan seçeneğini deneyebilirsiniz

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Merhabalar,
Lolde oynadığımız karakterin tüm skil menzillerini gösteren (script dışında ) bir ayar var mı ( sürekli açık olacak sc gibi )
Ben makro ile oynamayı seviyorum kendi ayarlarım daha iyi geliyor. Mezilleri sürekli tuşlara basıp görmektense
sürekli açık olmasını istiyorum. Bu olay scripte var ama script riskine girmeden böyle birşey varsa öğrenmek istedim.
Yoksa scriptle halledeceğim :)
öyle bişe yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bence oyna kendini geliştir gerek yok öyle şeylere

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yeni gelen scriptte var biraz ayarları kurcalarsan bulursun ingilizcr olduğu için ismi aklımda yok şuan

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
script bu imkanı çok güzel veriyor hem de ban atmıyor şu anda sorun yok ki zaten her güncelleme de güncel hale geliyor ve iyileştirmeler yapılıyor o yüzden sc ile devam etmeni öneriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
göstergeli otomatik kullan ile kendi skillerini görebilirsin onun harici sadece sc ile görürsün

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
öyle yapmak için sc açmak lazım veya sc açmadan bir tuşa atarsın ama sürekli basman gerekir

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
scripte full görüyorsun zaten harici yok tabikide

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
öyle bişey yok sadece sc de yapabilirsin.

Üye
3 HİZMET YILI
her karakteri 1 ker eoynasan yeter yavaştan alışırsın

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Böyle bi ayar yok ne yazıkki ama olsa iyi olurmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...