LoL karşınıza script geldiğinde ne yapıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vearf
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Karşınıza script geldiğinde ve sizde de script varsa ne yapıyorsunuz? Karşınızda sizinle aynı güce sahip fakat oyun bilgisi fazla olanın kazanacağı bir pick var. Ne yapardınız?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Her zaman yaptığım şeyi, oyun bilgimi konuşturuyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
reportlar geçerim ama bende sc kullanmaya başliyicam :/

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
adam sc diyorum öldürüyorum veya ölüyorum

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Samira oynuyorum bu yüzden çok zor, diğer senaryo sapıyor ama her zaman oyun hakkında en iyi fikre sahip olmaya çalışırım

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Unlost 10fastfingers record hocam. Dahasına gerek yok.

TomaHawk
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Birazda hero farkına bakıyor brom bu durum ayrıca takım oyunuda çok etken gösteriyor

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
takımı kastırmaya calısıyorum eğer oyuun sonu gelmişse ve herkes kasılmasına rağmen kaybediyosan unutma ki bu bi takım oyunu ne yaprsanyap takım koyu gelirse biyerde tıkanıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ben oyun içinden raporlayıp oyuna devam ediyorum. Hangimizin oyun bilgisi daha iyi ise o kazanıyor. Tabi takım arkadaşları faktörüde önemli :D Feederlar gelirse FF basıyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
direkt tüm takım ona focus olmazsa ff

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
vallaha bende kullanıyorum nasılsın meslektaş diyorum anlaşıyoruz

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
karşına öyle adam geldiyse sonuna kadar savaşarak hile tecrübeni konuşturacaksın

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum hangi oyundan bahsettiğini bilmiyorum ama CS-GO'nun ilk prime dönemlerinden bahsedeyim sana. Öyle kendimi abartmama gerek yok. Zamanında kendi emeğimle LE-LEM ranklarına kadar gelmiştim ki bilen bilir o dönemde bu eloya çıkmak sağlam bir makat isterdi. Yine normal bir gündü ve ısınmamı yapıp rekabetçi maçına girmiştim. Fakat rayında olmayan şey ise karşı takımdaki birinin sıradışı vuruşları olmasıydı. Maçın ilk raundunda şans olabilir diye düşündüm. 4 vurmuştu. 2. raund oldu smoke'tan tek yedim. O vuruştan sonra smoğu taramaya başladı. Ona da eyvallah dedim çünkü o dönemde bu bahsettiğim ranklar boş rank değildi çok sağlam ses kasılıyordu ve herkes pürdikkat kesiliyordu oyuna. Onu da geçtim bu bahsettiğim oyuncu öyle 'timing' ler yakalıyordu ki ne zaman elimize flash alsak smoke alsak ve yahut arkamızı dönsek peekliyordu. Maçın ortalarına doğru iyice şüphelenmeye başlamıştım ama takımımın moralini düşürmemek için ve ağlıyorsun dedirtmemek için sesimi çıkarmamıştım. E haliyle modumuz ve mentalimiz düştüğü için fazla kill alamamıştım. Maç sonu maçı indirip izlemeye başladığımda elemanın sürekli duvarlara baktığını ve bir yerlere pusup tam biz arkamızı döndüğümüz gibi çıkıp vurduğunu üstelik herhangi bir flash sesi gelmeden ve onu kör etmeyecekse bile bizden birisi flash attığı gibi refleksle arkasını dönüyordu. O an hile olduğunu anlamıştım. Daha sonra oyunun prime döneminin doruk noktalarındayken birden çöküşüne şahit oldum. Oyuna duos modu eklendi. Güven faktörü eklendi. Sürekli takıma güven fakötrü düşük insanlar gelmeye başladı. Takım kurma yöntemi değiştirildi vs, vs. En son mevlanaların kolgezdiği dönemde kimin hilesi daha iyi işliyorsa onlar kazanmaya başlamıştı. Tabi arada çakallar hilelerde sadece wall açıp her raund minimum 2 vurup smurf'üm diye dolaşmaya başladı. Bir süre sonra kafam attı gözüm karardı ve bu siteyi keşfettim. Tabi o zamanlar ui.exe çok farklıydı. hileyi arka planda açıp aktif şekilde bırakıyordum. Karşıya hile geldiğini gördüğümde ben de açıp ona göre ön plan hazırlayıp oyun sergiliyordum. Takımımdakilerden aldığım övgüler hoşuma gitmeye başlıyınca buna devam etmeye karar verdim. En son durumun farkına vardığımda legit-trigger'ı bile aktif olarak kullanmaya başlamıştım. Bu serüvenim vac nedeniyle yarıda kesildi. Tekrar hesap açtım tekrar vac yedim. Tekrar-tekrar-tekrar ve tekrar. En son valorant çıktı. Şu anda da karşıma hile gibi vuruşlar yapan insanlar geliyor fakat maç tekrarını izleyemediğim için hile mi değil mi tam kestiremiyorum. Ve CS-GO da başlayıp vac nedeniyle sona erdiğini sandığım serüvenimin aslında daha iyi bir platformda daha iyi bir oyunla devam etmeye başladığını seziyorum :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Karthus orman oynuyorum ben bro sadece farm yapıyorum karşı ormancıyı takip edip sürekli ormanına giriyorum ve gank atıp 2 3 kill çıkarıyorum oyun sonu karşı ormancıya 50 60 cs fark atınca tek r ye oyunu bitiriyorum zaten

Her hile kullanan bir gün banı tadacaktır
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hangimizin scsi daha iyiyse o kazansın dkka 30da falan baktım eziliyorum hemen alt+f4 :peepoRun::peepoCryv2:

Video Editörü
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kolsuz diyorum küfür ediyorum ve kendimi bu yüzden kamufle ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...