ki zaten dosyayı tutması için panama gibi offshore ülkelerden vps alması lazım ki buda baya maliyetlidostum o kadar basit bir şey değil onu ücretsiz elde etmen yasal bir şey değil zaten onu elde etsen bile başına iş alırsın o yüzden hiç bulaşma bile o dosyalara sahip olanlar onu yüksek miktarda paraya satarlar kolay elde edemezsin yani.
Diğer versiyon olarakta" nasıl olacak ablam o be " sözü gözümde canlandıböyle bir durum olsada riotun seni yaşatacağını düşünmüyorum
dostum o kadar basit bir şey değil başinı ağrıtma boş yereLolün kaynak kodları sızdırıldı deniyor ya o link elinde olan var mı yani dosyalara sahip kişi var mı burayada atabilir mi
Niye senin gibileri yaşatıyorlar ama ?" nasıl olacak ablam o be " sözü gözümde canlandıböyle bir durum olsada riotun seni yaşatacağını düşünmüyorum
hicbir sey yapamazlar aslinda oyuna, sadece kodlardaki hatalari, buglari, exploitleri glitchleri abuseliyorlar iste.lolün kaynak kodlarının sızdırılması ne anlama geliyor ne olacak yani ya da o kodlarla ne yapabilirler?
O zaman daha yasal bir soru sorayım lolün assetlerini nasıl bulabilirimLolün kaynak kodları sızdırıldı deniyor ya o link elinde olan var mı yani dosyalara sahip kişi var mı burayada atabilir mi
Kendi mobamı yapıcağım zaman çok yardımı olucakbazı yabancı forumlarda dolaşıyorve ulaşıp ne yapıcan
Yada internete bağlı olmadan botlarla lol oynıycam falan lazım yani alıp bir yerleri hacklemiycemdostum o kadar basit bir şey değil başinı ağrıtma boş yere