Dediğim gibi biliyorum smurf'de deneyeceğim fakat şu olaya çok kızıyorum Evelynn'i görse RTÜK Miss fortunue'u direk oyunu siler Miss fortune nin şaka repliğinde 'Silahlarım güzelmi?, Onlar değil elimdekiler. diyor Fakat Katliam yapmış elinde pompalı olan mafyayı sigara içtiği için sigarasını kaldırıyor cidden çok üzücü bir durumSelamlar, konuyla ilgili şu şekilde bilgilendirme yapmak istedim. Oyun dosyalarını değiştirmek (bazıları hariç), 3. parti yazılım kullanmak Riot Games tarafından desteklenemez ve kalıcı ban yemenize sebep olabilir. Sadece bilgilendirmek için yazdım.
İyi forumlar.
Dostum tekrardan selamlar, smurf hesabında denemen pek bir şey değiştirmez aslında, daha önce o bilgisayarda main hesabına giriş yapıldığı için ana hesabın da ban yiyebilir. Bu konuda dikkatli olman temennisi ile.Dediğim gibi biliyorum smurf'de deneyeceğim fakat şu olaya çok kızıyorum Evelynn'i görse RTÜK Miss fortunue'u direk oyunu siler Miss fortune nin şaka repliğinde 'Silahlarım güzelmi?, Onlar değil elimdekiler. diyor Fakat Katliam yapmış elinde pompalı olan mafyayı sigara içtiği için sigarasını kaldırıyor cidden çok üzücü bir durum
Dediğim gibi dostum hevesimi almak istiyorum Malasef EUW gibi sunucularda msim fazla olduğundan OynayamıyorumDostum tekrardan selamlar, smurf hesabında denemen pek bir şey değiştirmez aslında, daha önce o bilgisayarda main hesabına giriş yapıldığı için ana hesabın da ban yiyebilir. Bu konuda dikkatli olman temennisi ile.
İyi günler.
Benim sadece uyarım şu şekilde o bilgisayarındaki giriş yaptığın tüm hesaplar ban yiyebilir, benden günah çıksın daDediğim gibi dostum hevesimi almak istiyorum Malasef EUW gibi sunucularda msim fazla olduğundan Oynayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?