ticket açArkadaşlar bu gece saat 2 ye kadar felan lol oynadım sonra çıktım oyundan sabah girdim 1gb felan indirme yaptı sonra farklı bir sunucuya atmış beni hatta nickin yanında #SG2 yazıyor ve hesapta efsanevi kostüm vardı o yok olmuş ve 2 yeni kostüm var kostümlerin biri rp ile alınmış ama rp satın alımı da gözükmüyor 3-4 tane şampiyon alınmış son 20 maç gözükmüyor ve bu satın alınan şeyleri iade hakkım olmamasına rağmen iade edebiliyorum bug gibi bişey olmuş sanırım
ticket attım zaten dönüş yaparlar umarım çok saçma bi şekilde patladı hesapÇok garip bı olay kendi kendiligine değişmesi hesabına bı başka biri girip yapmış olabilirmi ticket atabilirsin ben 2 gün önce ticket attım hala geri dönüş yapmadılar haberin olsun
Bende ban yemiştim ne için yediğimi öğrenmek için attım hala gerin dönüş yapmadılar hala bekliyorum umarım sana bı an önce dönüp sorunun çözülürticket attım zaten dönüş yaparlar umarım çok saçma bi şekilde patladı hesap
Riot desteğe ticket atarsan düzeltirler dostumArkadaşlar bu gece saat 2 ye kadar felan lol oynadım sonra çıktım oyundan sabah girdim 1gb felan indirme yaptı sonra farklı bir sunucuya atmış beni hatta nickin yanında #SG2 yazıyor ve hesapta efsanevi kostüm vardı o yok olmuş ve 2 yeni kostüm var kostümlerin biri rp ile alınmış ama rp satın alımı da gözükmüyor 3-4 tane şampiyon alınmış son 20 maç gözükmüyor ve bu satın alınan şeyleri iade hakkım olmamasına rağmen iade edebiliyorum bug gibi bişey olmuş sanırım
bana da oldu cilenti sil yükle yaparsan düzelirArkadaşlar bu gece saat 2 ye kadar felan lol oynadım sonra çıktım oyundan sabah girdim 1gb felan indirme yaptı sonra farklı bir sunucuya atmış beni hatta nickin yanında #SG2 yazıyor ve hesapta efsanevi kostüm vardı o yok olmuş ve 2 yeni kostüm var kostümlerin biri rp ile alınmış ama rp satın alımı da gözükmüyor 3-4 tane şampiyon alınmış son 20 maç gözükmüyor ve bu satın alınan şeyleri iade hakkım olmamasına rağmen iade edebiliyorum bug gibi bişey olmuş sanırım
en iyi çözümü ticket atArkadaşlar bu gece saat 2 ye kadar felan lol oynadım sonra çıktım oyundan sabah girdim 1gb felan indirme yaptı sonra farklı bir sunucuya atmış beni hatta nickin yanında #SG2 yazıyor ve hesapta efsanevi kostüm vardı o yok olmuş ve 2 yeni kostüm var kostümlerin biri rp ile alınmış ama rp satın alımı da gözükmüyor 3-4 tane şampiyon alınmış son 20 maç gözükmüyor ve bu satın alınan şeyleri iade hakkım olmamasına rağmen iade edebiliyorum bug gibi bişey olmuş sanırım
evetHesap normalde sadece sen mi kullanıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?