Onaylı Üye
lol dosyalarina gir leagueclientsettings e sag tikla salt okunur isaretliyse kaldir yoksa ticket at.
leagueclientsettings diye biryer göremedimlol dosyalarina gir leagueclientsettings e sag tikla salt okunur isaretliyse kaldir yoksa ticket at
Arkadaşlar bu gece saat 2 ye kadar felan lol oynadım sonra çıktım oyundan sabah girdim 1gb felan indirme yaptı sonra farklı bir sunucuya atmış beni hatta nickin yanında #SG2 yazıyor ve hesapta efsanevi kostüm vardı o yok olmuş ve 2 yeni kostüm var kostümlerin biri rp ile alınmış ama rp satın alımı da gözükmüyor 3-4 tane şampiyon alınmış son 20 maç gözükmüyor ve bu satın alınan şeyleri iade hakkım olmamasına rağmen iade edebiliyorum bug gibi bişey olmuş sanırım
yerel disk riot games lol config leagueclientsettingsleagueclientsettings diye biryer göremedim
bende anlamadım çok saçmaBu ne olum paralel evren gibi, skinler niye yok oldu, neden S2G yazıyor, neden sunucu değişti ? Vendetta Maskesi takan teyzeyle, eşarplı yaşlı amcanın fotoğrafı gibi mübarek. Ticket atıcan mecbur.