Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar her gün her oyun için bir sürü öğretici video çekiliyor. 2 yıla yakındır lol oynuyorum günde 3 videodan fazla video izliyorum ama hala silver 4 üm nasıl kendimi geliştirebilirim..
Bisiklete binmek gibi bu dostum tecrübe ederek öğrenileccek birşey ama sana şunu diyebilirim her oyun başında önce hayal et sonra yap rakibin gibi düşünerek hareket et
Tr serverında laf yetiştirmekten oyuna konsantre olamıyorsun. Öncellikle yeni bir hesap açıp 20 levele kadar full aram oynamanı öneririm. Hızlı düşünmeni ve farklı şampiyonları oynayıp skillerini ve neler yapabileceklerini öğrenirsin. Böylece ranklarda karşına çıktıkları zaman combolarını ve hasarlarını az çok tahmin edebilirsin. 20 levelden sonra draft pick girip seçtiğin 2-3 şampiyonla belli bir koridorda oyna sadece. en iyi olduğun şeyi yapmaya çalış
brom en başta profesyonel oyuncuları izleyerek başlayabilirsin ondan diamond üstü yayıncıların öğretici videolarını izleyerek devam edebilirsin ve kendine güzel bir rol seçmen gerekiyor.benden tavsiye tüm rolleri denedikten sonra kendinin iyi oynadıgını düşündüğün role devam etmelisin.
Önerim kişi pingleri hariç konuşma ve ifadeleri mutele . Totemin her süresi dolduğunda totemini atıp oraya yatık oyna ve roam atmaya özen göster sadece senin laneyi kazanmanla maalesef oyunu kazanamıyorsun .
kardeşim totem at mini mapı takip et doğru anda doğru yerde ol ve çok fazla ölüp adamı beslememeye calısırsan + her lanede en az 3 şampiyona hakim olursan bu sezon garanti diamond 4 ve üstüsün tebrikler