Hayır duzekmedi bunun scriptle bir alakası yok bunu bildireyim de sorun olmasın bazılarinda var gibi de yok gibi de sorunun tam cevabı yok henüz lolün getirmiş olduğu yamadan kaynaklıBildiğiniz gibi kısa süre içinde kite poblemi vardi otoatak falan düzeldimi acaba bilginiz var mi?
Bende kite sorunu yok kanka şuandaHayır duzekmedi bunun scriptle bir alakası yok bunu bildireyim de sorun olmasın bazılarinda var gibi de yok gibi de sorunun tam cevabı yok henüz lolün getirmiş olduğu yamadan kaynaklı
Anladım hocam kaynağın nedenini hala bulamamışlar heralde.Hayır duzekmedi bunun scriptle bir alakası yok bunu bildireyim de sorun olmasın bazılarinda var gibi de yok gibi de sorunun tam cevabı yok henüz lolün getirmiş olduğu yamadan kaynaklı
lole güncelleme geldi zatenHayır duzekmedi bunun scriptle bir alakası yok bunu bildireyim de sorun olmasın bazılarinda var gibi de yok gibi de sorunun tam cevabı yok henüz lolün getirmiş olduğu yamadan kaynaklı
Dediğim gibi hocam bazılarında var bazılarında yok tamamen bitmiş değilBende kite sorunu yok kanka şuanda
dostum hileyle alakali diye birsey yazmismiyim?hile alakası yok
yakında veya düzelicek diye biliyorum.Bildiğiniz gibi kısa süre içinde kite poblemi vardi otoatak falan düzeldimi acaba bilginiz var mi?
insallah dostum bekliyoruz.yakında veya düzelicek diye biliyorum.
o kısa cümleden bunumu çıkardın abicim ?dostum hileyle alakali diye birsey yazmismiyim?
maleseffo kısa cümleden bunumu çıkardın abicim ?