Seçkin Üye
oyun eskisi kadar güzel değil okul bittiğinde eve gidip girerdik
Kanka LOL Bir Zamandan Sonra Sıkmaya Başlıyor Ve İnsanlar Doğal Olarak Bırakıyor Reel Hayata Geçiyor Ama Yine de Kitle Kazanıyor LOLMerhaba, son 1-2 yıldır artık oyunda hangi karakter ne skill atıyor takip edemez oldum. Oyun içi satışların devamlılığı adına oyuna yeni karakter ve kostümler gelmeye devam ediyor. Bir noktada oyuna olan bağım koptu takip edemiyorum. Oyunun doğal sınırlarına ulaştığı ve yavaş yavaş Osmanlı'nın çöküş dönemi gibi çöküşe geçebileceğini düşünüyor musunuz?
lol bitmez reis metin 2 gibi olur bağımlılık bıraksanda tekrar başlarsın bu böyle devam ederMerhaba, son 1-2 yıldır artık oyunda hangi karakter ne skill atıyor takip edemez oldum. Oyun içi satışların devamlılığı adına oyuna yeni karakter ve kostümler gelmeye devam ediyor. Bir noktada oyuna olan bağım koptu takip edemiyorum. Oyunun doğal sınırlarına ulaştığı ve yavaş yavaş Osmanlı'nın çöküş dönemi gibi çöküşe geçebileceğini düşünüyor musunuz?
evet düşebilir dostum sonuçta artık scriptler falan yüzünden kitle bozuluyor onun haricinde kanser insanlar var saçma saçma riotun bunu halletmesi gerekMerhaba, son 1-2 yıldır artık oyunda hangi karakter ne skill atıyor takip edemez oldum. Oyun içi satışların devamlılığı adına oyuna yeni karakter ve kostümler gelmeye devam ediyor. Bir noktada oyuna olan bağım koptu takip edemiyorum. Oyunun doğal sınırlarına ulaştığı ve yavaş yavaş Osmanlı'nın çöküş dönemi gibi çöküşe geçebileceğini düşünüyor musunuz?
Sanmıyorum e spor alanında yüklü miktarda paralar dönüyor kolay kolay bitmezMerhaba, son 1-2 yıldır artık oyunda hangi karakter ne skill atıyor takip edemez oldum. Oyun içi satışların devamlılığı adına oyuna yeni karakter ve kostümler gelmeye devam ediyor. Bir noktada oyuna olan bağım koptu takip edemiyorum. Oyunun doğal sınırlarına ulaştığı ve yavaş yavaş Osmanlı'nın çöküş dönemi gibi çöküşe geçebileceğini düşünüyor musunuz?
kanka yönetim tarafı sürekli oyuna bağlayıcı şeyler yapıyor etkinlikler gibi. Hemen olmasa da en az 10 yılı var daha bu oyunun çünkü çok dinamik ve oyuncu sayısı hiç düşmüyorMerhaba, son 1-2 yıldır artık oyunda hangi karakter ne skill atıyor takip edemez oldum. Oyun içi satışların devamlılığı adına oyuna yeni karakter ve kostümler gelmeye devam ediyor. Bir noktada oyuna olan bağım koptu takip edemiyorum. Oyunun doğal sınırlarına ulaştığı ve yavaş yavaş Osmanlı'nın çöküş dönemi gibi çöküşe geçebileceğini düşünüyor musunuz?