Bugün bi kostüm aldım yanlışlıkla. iade hakkım varmış iade edeyim diyorum ama hazı almışken 2 3 gün kullanıp iade edeyim diyorum max kaç gün kullanıp iade hakkımı kullanabilirim yoksa bunun bi süresi yok mudur.
Sadece son 90 gün içinde aldığınız içerikleri iade edebilirsiniz. İçeriği alırken hangi ödeme biriminden ne kadar harcadıysanız, o kadar geri alırsınız. iyi forumlarEkli dosyayı görüntüle 86208
Bugün bi kostüm aldım yanlışlıkla. iade hakkım varmış iade edeyim diyorum ama hazı almışken 2 3 gün kullanıp iade edeyim diyorum max kaç gün kullanıp iade hakkımı kullanabilirim yoksa bunun bi süresi yok mudur.
çok iyi o zaman başka bir şey alana kadar iade etmem teşekkürlerSadece son 90 gün içinde aldığınız içerikleri iade edebilirsiniz. İçeriği alırken hangi ödeme biriminden ne kadar harcadıysanız, o kadar geri alırsınız. iyi forumlar![]()
aynen öyle dostumçok iyi o zaman başka bir şey alana kadar iade etmem teşekkürler
hayır etme zatençok iyi o zaman başka bir şey alana kadar iade etmem teşekkürler