Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O Q sumu W sumu ne ben 5 adım atıyom adam bir Q'ya basıyor 10 metre fark acıyor arada ben Sylas'ım, Akali, ezrael girdik canı 1 kaldı kacıyor fake atar gibi duruyor gelmemizi bekliyor bir Q ya basıyor adam 10 metre ötede acil ama acil nerf yemesi gerek sinirden PC'yi parcalacağım zaten yeni aldım.
kocaman car bir tuş ile 10 metre öte gidiyor canı 1 ken kacması cok kolay az kaldı monitöre yumruk indiricem
Early de güçlü mid game de zayıf late de güçlü ama heronun skillerinin cd'larının az olması baya güzel dövüşci bi support carı olabilir riot istediğini yapamadı bence support olarak cıksa cok iyi wr kazanırdı
Early gamesi zayıf ama latede kesemeyeceği hero neredeyse çok az bildiğimiz rito dengelemesi earlyde acı çek latede keyfini yaşa
Skill seti çok güçlü özellikle w su abi cc yememek ne demek akshan da diriltmeye şaşırmıştık bunda ise cc yemiyorsun bide üstelik ileri atılıyorsun yerine sabit de değilsin kullanımda
U sunu genelde giden canınızın altına düştügünde açarsanızda canınız ekstra olarak gitmiyor bu da çok saçma
gereksiz güçlü tank hareketli ve hasarı çok yüksek. bir tank bence hareketli olmaması lazım ve adı üstünde tank yani neden hasar eklersinki karakter çıkarcaz diye saçmaladılar