LoL kullanıcı adı unutulan hesap nasıl geri alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
silver oldum
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba, LoL'de kullandığım hesabımın kullanıcı adını unuttum. Hangi e-Posta üzerinde olduğunu da bilmiyorum, bütün e-Postalarımı girdim. Mail gelmedi, başka bir yolu var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bir tane random hesabından lol'e ticket at belirt hesabımı kaybettim diye bu şekilde olumlu yanıt alıp yardım alabilirsin

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Dostum mail olmadan anca ticket ile çözebilirsin ama onu da nasıl ıspatlıcaksın ki?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
anca ticket atabilirsin ama onuda kanıtlaması daha zor

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
lol website e girip hesabımı kaybettim kısmından yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
e posta kutunda riot games ten gelen mesajları onayla diye bir yer vardı orayı bulursan kolay olur senin için

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka riota mail at ya da ticket at ama epostanı da bilmiyorsan sıkıntı baya uğraşırsın

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Eğer ki rp satın aldıysan ya da rp ile şampiyon/ kostüm satın aldıysan tarihini de hatırlıyorsan ticket atıp geri alabilirsin hesabını

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Eğer hesabın ilk bilgilerini biliyorsan hesabını geri alman hiç zor değil. LoL sihirdar adını hatırlıyorsan Riot'a sihirdar adını belirten bir ticket atıyorsun ve ticketinde de hesabının kullanıcı adını hatırlamadığını, ne yapman gerektiğini soruyorsun. Onlar da sana hesap hakkında birkaç bilgi soruyor. Örneğin hesapta ilk aldığın simge, kostüm, iade hakkını kullandın mı? Kullandıysan da neleri iade ettin? Hesabına RP yatırdın mı? Yatırdıysan kaç RP yatırdın tarzında sorular soruyorlar. Bunların çoğunu doğru cevaplarsan hesabını geri alabilirsin ve hesabı da istediğin e-Posta üzerine yapıyorlar. Zamanında hesabımı kaybettim. Bu tarz sorular sordular ve soruların çoğunu doğru cevapladım. Hesabı istediğim e-Posta üzerine yapıp hesaba şifre sıfırlama isteği göndermişlerdi. Hesabın ilk bilgilerini hatırlıyorsan hesabını geri alman hiç de zor değil.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
eğer mail gelmediyse spam kutusuna bak.oradada yoksa tanıtımlar,yeni gelenler vb hepsine bak

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
e postanı bilmiyosan ticket at hesabın ilk bilgilerini isterler

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka gmail varsa ordan bulabilirsin yoksada yeni hesap ac ticket at istersen öylede bulabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kullanıcı adım kaybettim bölümünden tekrardan bütün emaillerini yaz, elbet arada kaçırdığın bir mailim vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...