Çözüldü LOL Kurulum hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kurulum hatası..
Oyuna girdim zaman oyundan atıyor ve 4 dakka bekletip oyun atıyor ve ceza yiyorum nedeni ne olarabilir?

Çözüm
geforce mx130 8 gb ram laptop kullanıyorum
Aldığınız hatanın birçok nedeni olabiliyor, öncelikle sisteminiz league of legends oynamak için düşük bir sistem bunu bilmeniz gerekiyor o yüzden sisteminizi yoracak, ekstra çalışan tüm programları kapatmanız gerek. Hatanın sebepleri genelde düşük donanımlı sistem, bağlantı sorunları ve lol dosyalarınızın hasar görmesi olabiliyor.
Verdiğim link üzerinden hextech repair toolu indirip lol dosyanızı onarın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1-Daha sonra sisteminizde önyüklemeyi yavaşlatabilecek programları, görev yöneticisi> hizmetlerden durdurun.
2-Modeminizi resetleyin bu sayede bağlantı...
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Sistem özellikleriniz neler ve oyun hdd mi yoksa ssdye mi kurulu?

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
geforce mx130 8 gb ram laptop kullanıyorum
Aldığınız hatanın birçok nedeni olabiliyor, öncelikle sisteminiz league of legends oynamak için düşük bir sistem bunu bilmeniz gerekiyor o yüzden sisteminizi yoracak, ekstra çalışan tüm programları kapatmanız gerek. Hatanın sebepleri genelde düşük donanımlı sistem, bağlantı sorunları ve lol dosyalarınızın hasar görmesi olabiliyor.
1-Daha sonra sisteminizde önyüklemeyi yavaşlatabilecek programları, görev yöneticisi> hizmetlerden durdurun.
2-Modeminizi resetleyin bu sayede bağlantı sorununuz varsa bu işlemle bir nebze de olsa düzelme sağlayabilirsiniz.
3- Oyunu pencereli modda oynayın, grafik ve çözünürlük ayarlarınızı düşürün.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
2-Modeminizi resetleyin bu sayede bağlantı sorununuz varsa bu işlemle bir nebze de olsa düzelme sağlayabilirsiniz.
3- Oyunu pencereli modda oynayın, grafik ve çözünürlük ayarlarınızı düşürün.
teşekürler deneyecigim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...