Çözüldü Lol Kurulum onarılıyor hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Lole girdim maça girdim ve bir anda maçtan attı daha sonrasında kurulum onarılıyor diye bir yazı çıktı 1.jpgyarım saatten fazla bekledim bir şey olmadı oyundan çıkıp girdim internetten biraz baktım çözümlere daha sonrasında tekrar oyuna girdiğimde bu karşıma çıktı. Sanırım oyunu tekrar yüklemeye çalışıyor bu ne şaçma bir şey. Daha önce bu hatayı alan varsa yardımcı olabilir mi çünkü yine aynı hatayı alırım diye bunun yüklenmesini bekleyemeyeceğim.2.jpg

Çözüm
Bu sanırım benimde başıma gelmişti 1 kere onardıkdan sonra sorun ortadan kalkıyor. Bilgisayarını yeniden başlatmayı dene. Mümkün se kablolu bir bağlantıyla internete bağlandığından emin ol. Daha detaylı çözümler için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Bu sanırım benimde başıma gelmişti 1 kere onardıkdan sonra sorun ortadan kalkıyor. Bilgisayarını yeniden başlatmayı dene. Mümkün se kablolu bir bağlantıyla internete bağlandığından emin ol. Daha detaylı çözümler için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çözüm
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Revo uinstaller diye bir program var onunla lol'ü silip tekrar kurmayı dene sonrasında, benim de başıma gelmişti bu şekilde etkili çözüm bulmuştum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Lole girdim maça girdim ve bir anda maçtan attı daha sonrasında kurulum onarılıyor diye bir yazı çıktı Ekli dosyayı görüntüle 77280yarım saatten fazla bekledim bir şey olmadı oyundan çıkıp girdim internetten biraz baktım çözümlere daha sonrasında tekrar oyuna girdiğimde bu karşıma çıktı. Sanırım oyunu tekrar yüklemeye çalışıyor bu ne şaçma bir şey. Daha önce bu hatayı alan varsa yardımcı olabilir mi çünkü yine aynı hatayı alırım diye bunun yüklenmesini bekleyemeyeceğim.Ekli dosyayı görüntüle 77279
yönetici olarak çalıştırmayı dene veya oyunu tamamen kaldır ve tekrardan yükle. çözülmezse yaz bana.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Oyun dosyalarını tamamen silip yeniden kurmayı dene kanka dosyalarda bozulma olma ihtimali çok yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...