Donator
LessAttack : daha az saldırı yapan hedefler (bu ayarı seçerseniz script en az saldırı yapan hedefi önceliğe alacaktır.)
LessCast : bunun türkçesini bulamadığım için maalesef anlatamıyorum.
Draw Clone hero : klon hero çizimi (bunu tam anlamadığım için bilgi veremiyorum.)
Dodge FOW Skillshots : FOW anlamını tam olarak bilemediğimden birşey diyemiyorum ama fow her neyse ondan kaçınmanızı sağlar (bilen arkadaşlar yazarsa çok iyi olur.)
LessAttack: Daha az saldırıyla kesebileceğiniz hedeflere öncelik tanır. Ashe oynuyorsanız 2 hedef var diyelim. İki hedeften birisi 3 oto atackla diğeri 5 oto atackla ölecekse önceliği 3 olana verir.
LessCast: En az skill atarak öldürebileceği şampiyonlara öncelik verir. Örneğin ahri oynuyorsanız sadece q ve q-e-w kombosuyla ölecek 2 hedef var diyelim. Sadece q ile ölecek hedefe öncelik verir.
Draw clone hero: Shaco, neeko(destekliyor mu emin değilim) gibi heroların klonlarını işaretler.
Dodge FOW Skillshots: Görmediğiniz alanlardan gelen skilleri dodgelemenizi sağlar. Fow demek örneğin ward olmayan çim FOW'u tanımlar. Açılımı fog of war'dır. Yani oyun içi tabirle sisli alan olarak tanımlanan göremediğiniz alanlar için kullanılır. Ward olmaksızın sisli alandan skill dodgeliyorsanız ya faker'sınız ya da script kullanıyorsunuz. Bunun arası yok.