LoL LazySharp Ayarları Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar LazySharp'ı ilk sefer kullandığımda space tuşuna bastığımda bot kendisi mantıksal hareket edip skillerden kaçıyordu V tuşuna bastığımda minyonların arkasında kalarak gayet güzel oynuyordu. Sonra neyi yanlışlıkla değiştirdim bilmiyorum ama Space tuşuna bastığımda sadece mouse doğrultusuna gidip attack yapıyor V tuşu içince aynısı geçerli. Yardımcı olabilecek birisi var mı ? umarım anlatabilmişimdir sorunumu.

Çözüm
Oyun içerisinde orb ayarlarına giriş yaptığında tuş kombinasyonlarını Space ya da V gibi kordinasyonlarda kullanman zorunlu değil. Kendi tuş kombinasyonlarını atayabilir ve öyle kullanabilirsin bu birinci tavsiyemdir. Örneğin: Atack: 1, Harass: 2, Farming: 3 vb.
Şimdi diğer konuya gelelim; alt kısımda yönlendirmiş olan heroya göre farm similasyonunda sana 2 farklı soru sorulur orb ayarlarında, ya mouse yönünde hareket edilir ya da smart pozisyonda kendi hareket eder. Orb ayarlarını kontrol ederek mouse kısmını kaldır ve ayarları smart pozsiyona al, kendi verdiği kararlar doğrultusunda hareket edeceği için sorunun çözülmüş olur. Eğer sorunu kaldıramazsan bilgi ver senin için ayrıca fotoğraflı bir konu açarak anlatırım.
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
evet hatta forumda birisi LazySharpın bir .ini ile biten dosyasını silmeyi önermişti onu denememe rağmen düzelmedi. Bu arada sorunumu net anladın değil mi :)

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sorununuzu net anladım hocam :rolleyes: az biraz eski kafalı olduğumdan sil yükle dışında pek bir şey bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
baştan kurma ile düzelmedi :((((
oyun ile ilgili birşey mi acaba lazysharpa ek oyun içi bir ayar yapmalımıyım _?

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Oyun içerisinde orb ayarlarına giriş yaptığında tuş kombinasyonlarını Space ya da V gibi kordinasyonlarda kullanman zorunlu değil. Kendi tuş kombinasyonlarını atayabilir ve öyle kullanabilirsin bu birinci tavsiyemdir. Örneğin: Atack: 1, Harass: 2, Farming: 3 vb.
Şimdi diğer konuya gelelim; alt kısımda yönlendirmiş olan heroya göre farm similasyonunda sana 2 farklı soru sorulur orb ayarlarında, ya mouse yönünde hareket edilir ya da smart pozisyonda kendi hareket eder. Orb ayarlarını kontrol ederek mouse kısmını kaldır ve ayarları smart pozsiyona al, kendi verdiği kararlar doğrultusunda hareket edeceği için sorunun çözülmüş olur. Eğer sorunu kaldıramazsan bilgi ver senin için ayrıca fotoğraflı bir konu açarak anlatırım.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kardeşim Direkt olarak K tuşuna basarak evade'yi açarsın sonra space ile mouse yi haraket ettirir ve oto saldırı yapar K tuşunu denemeyi unutma

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
senin ıcın uzuldum gordum kı hıcbırı ıse yaramamıs turklerin bir ak tıgı var ya sil yukle yada reset at:

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Reis sil baştan yükle kesin çözüm
Post automatically merged:

Aktif Esyaları Kullanmayı ayarlıyamıyorum Ben Acaba o konuda ne yapmam gerekıyor

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...