Süper Üye
script kullanmayı bilen insan bunları bilir zaten konuya girerken evade ayarları vs. var sandım yanılmışım bunları bilmeyen bir zahmet script de açmasın çok basit bir konu olmuş konu kasmada iyi şanslar
Kankam discordda o kadar soru geliyor ki,hiç script kullanmamışlar onun için açtım .dscript kullanmayı bilen insan bunları bilir zaten konuya girerken evade ayarları vs. var sandım yanılmışım bunları bilmeyen bir zahmet script de açmasın çok basit bir konu olmuş konu kasmada iyi şanslar
sadece onaylı üyelere mi açık hile
anlıyorum fakat böyle basit yapacağına oyun içinden ve script ayarlarından fotoğraflar paylaşsaydın keşke bende ayar var fakat konu açmak istemiyorum bunun için üşeniyorum xdKankam discordda o kadar soru geliyor ki,hiç script kullanmamışlar onun için açtım .d
Post automatically merged:
Evet
Ayarlar otomatik var zaten dediğim gibi sadece target selector ü değiştirebilirsiniz tercih meselesi olarakayarları atma şansınız var mı
anladım teşekkürler hocamAyarlar otomatik var zaten dediğim gibi sadece target selector ü değiştirebilirsiniz tercih meselesi olarak
Önemli değilanladım teşekkürler hocam
Katılıyorum delayları sıfırlayınca çok temiz oynuyorEvade ayarlarını bir tık yükseltince tamamdır bu iş arkadaşlar