Çözüldü Lol LazySharp inject// ÇÖZÜLDÜ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar. Her şeyi düzgün yaptım, oyuna girdim fakat; ne chatte Welcome zımbırtısı yazmıyor nede shifte basınca hile ayarları çıkmıyor. c'den bogaripper klasörüne girdiğimde autolol configi boş gözüküyor. Bogaripper'ı silip yükledim, güvenlik duvarı falanda kapalı. Yardım edebilecek?
1596388306852.png

game found dedikten sonra oyun içinde shifte basmama rağmen gelmiyor hiçbir şey

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Aldığım hatanın çözümü şu şekildedir. Bu hatayı alanlar varsa, bunu denesin

1596463301421.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Probleminiz çözüldükten sonra konuyu raporlayarak kilitlenmesini talep edebilirsiniz + aldığınız hatayı nasıl çözdüğünüzü konuya da ekledim. O hatayı alanlar için belki yardımcı olabilir #Kilit
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar. Her şeyi düzgün yaptım, oyuna girdim fakat; ne chatte Welcome zımbırtısı yazmıyor nede shifte basınca hile ayarları çıkmıyor. c'den bogaripper klasörüne girdiğimde autolol configi boş gözüküyor. Bogaripper'ı silip yükledim, güvenlik duvarı falanda kapalı. Yardım edebilecek?
Ekli dosyayı görüntüle 49748
game found dedikten sonra oyun içinde shifte basmama rağmen gelmiyor hiçbir şey
take a look if your antivirus is activated, if it is deactivated because it keeps moving files to quarantine

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
All in one runtime yükleyince sorun çözüldü. aynı sorunu alan arkadaşlar bu şekilde çözebilir+++

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Probleminiz çözüldükten sonra konuyu raporlayarak kilitlenmesini talep edebilirsiniz + aldığınız hatayı nasıl çözdüğünüzü konuya da ekledim. O hatayı alanlar için belki yardımcı olabilir #Kilit

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...