19 Ocak 2021 #1 TheAspect T Süper Üye Katılım 9 Şub 2019 Mesajlar 688 Çözümler 4 Tepki puanı 52 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Arkadaşlar merhaba başlıktanda anlayacağınız üzere oyunu dx9 moduna aldım pencereli modu da yaptım. fakat oyun başlar başlamaz oyundan atıyor ne yapmam gerek ?
Arkadaşlar merhaba başlıktanda anlayacağınız üzere oyunu dx9 moduna aldım pencereli modu da yaptım. fakat oyun başlar başlamaz oyundan atıyor ne yapmam gerek ?
19 Ocak 2021 #2 andréa Süper Üye Katılım 24 Haz 2016 Mesajlar 974 Çözümler 16 Tepki puanı 610 Ödüller 12 Sosyal 9 HİZMET YILI Hotfix yaptınız mı?
19 Ocak 2021 Konuyu başlatan #3 TheAspect T Süper Üye Katılım 9 Şub 2019 Mesajlar 688 Çözümler 4 Tepki puanı 52 Ödüller 6 7 HİZMET YILI B Andrea' Alıntı: Hotfix yaptınız mı? Genişletmek için tıklayın ... ban riski çok yüksek diyolar ? yapmalı mıyım
B Andrea' Alıntı: Hotfix yaptınız mı? Genişletmek için tıklayın ... ban riski çok yüksek diyolar ? yapmalı mıyım
20 Ocak 2021 Moderatör #4 xtragyne1st Несмотря на предателей, я все еще стою. Co - Admin Katılım 18 Tem 2017 Mesajlar 11,973 Çözümler 595 Tepki puanı 6,680 Ödüller 21 8 HİZMET YILI TheAspect' Alıntı: B ban riski çok yüksek diyolar ? yapmalı mıyım Genişletmek için tıklayın ... Ban riski script ile aynı alakası yok. Hileyi kullanmak istiyorsanız hotflix yapmak zorundasınız yapacak bir şey yok. Topic locked.
TheAspect' Alıntı: B ban riski çok yüksek diyolar ? yapmalı mıyım Genişletmek için tıklayın ... Ban riski script ile aynı alakası yok. Hileyi kullanmak istiyorsanız hotflix yapmak zorundasınız yapacak bir şey yok. Topic locked.