Çözüldü LPReborn oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, LoL scripti beni sebepsiz yere oyundan atıyor. Normal oynadığımda atmıyor fakat script ile oyundan atıyor. Düzeltme getirilmeli.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhaba arkadaşlar, LoL scripti beni sebepsiz yere oyundan atıyor. Normal oynadığımda atmıyor fakat script ile oyundan atıyor. Düzeltme getirilmeli.
Merhaba, Eğer adımları bu şekilde uygularsanız sorun olmayacaktır.

1) XFProject çalıştırın.
2) Oyuna giriş yapın.
3) Lane giderken forum üzerinden yükleme işlemini gerçekleştirin.
4) Alt-Tab ile oyuna geçin ve tıklamadan bekleyin Inject sesi gelecektir ve herhangi bir donma,kapanma sorunu olmayacaktır.

İyi Forumlar.
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Merhaba, Eğer adımları bu şekilde uygularsanız sorun olmayacaktır.

1) XFProject çalıştırın.
2) Oyuna giriş yapın.
3) Lane giderken forum üzerinden yükleme işlemini gerçekleştirin.
4) Alt-Tab ile oyuna geçin ve tıklamadan bekleyin Inject sesi gelecektir ve herhangi bir donma,kapanma sorunu olmayacaktır.

İyi Forumlar.

Çözüm
The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Inject sırasında muhtemelen mouseni falan haraket ettiriyorsun.Inject kısmında 15 20 saniye bekle.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hile injectlenirken 15 20 saniye kasma donma yaşanıyor hareket etmeden dene bi de, hiç yaşamadım ama oyundayken hareket etmiyorum ben işlem yapılırken etmeyi de denemedim hiç.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
komut dosyasını birkaç sekmeyle enjekte etmeyi deneyin ve uygulamayı açın, benim için çalıştı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Oyuna girdikten bi 10 sanıye sonra oyun içinde yükle kısmına bas ama hemen oyuna dönme ıject sesı geldıgınde oyuna dön o zaman atmıyor

karamsar
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
windows defenderı kapatırsan sorunun çözülür bende de kapanıyordu oyun ve sc win def kapatınca düzeldi dene bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...