5 Nis 2020 #1 SilverDragon S Uzman Üye Katılım 13 Kas 2016 Mesajlar 272 Tepki puanı 35 Ödüller 7 9 HİZMET YILI arkadaşlar bazen etrafımdaki evade yazan çember kapanıyor onu nasıl açarım bide ayar önerirmisinz ezreal oynuyorum
arkadaşlar bazen etrafımdaki evade yazan çember kapanıyor onu nasıl açarım bide ayar önerirmisinz ezreal oynuyorum
Çözüm F F Filozof 5 Nis 2020 Onun neden kapandığı hakkında benimde bir bilgim yok ama shifte basılı tutup evade yazan yerden yeniden ON yapınca açılıyor hocam .
Onun neden kapandığı hakkında benimde bir bilgim yok ama shifte basılı tutup evade yazan yerden yeniden ON yapınca açılıyor hocam .
5 Nis 2020 #2 Filozof F Always in my headspace Süper Üye Katılım 28 Mar 2017 Mesajlar 973 Çözümler 16 Tepki puanı 150 Ödüller 10 9 HİZMET YILI Onun neden kapandığı hakkında benimde bir bilgim yok ama shifte basılı tutup evade yazan yerden yeniden ON yapınca açılıyor hocam . Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Onun neden kapandığı hakkında benimde bir bilgim yok ama shifte basılı tutup evade yazan yerden yeniden ON yapınca açılıyor hocam .
5 Nis 2020 #3 nezbaba11 N Onaylı Üye Katılım 14 Şub 2020 Mesajlar 86 Tepki puanı 2 Yaş 26 6 HİZMET YILI Benimde çok bir bilgim yok ama hileye kısa yol tusu atanıyorsa herhangı bır tus atayıp ordan yapabılrısın Oyla 0 Olumsuz oyla
Benimde çok bir bilgim yok ama hileye kısa yol tusu atanıyorsa herhangı bır tus atayıp ordan yapabılrısın
5 Nis 2020 #4 isofbli10 I Onaylı Üye Katılım 12 Şub 2020 Mesajlar 67 Tepki puanı 5 Ödüller 6 Yaş 25 6 HİZMET YILI ben de kesın bı muhabbet yasıcam gelcem sorcam buraya rez de kalın Oyla 0 Olumsuz oyla