Çözüldü LoL LazySharp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar LoL de hileyi aktif etmeye çalıştığım gibi oyundan atıyor sizde de aynı sorun var mı ? Şu zamana kadar sıkıntısız oynuyordum bu gece denerken böyle bir sorun çıktı karşıma. Hileyi kullanmayan kişiler boş yorum yapmasın lütfen ..

Çözüm
Şimdi Senin Yazdığını Gördüm Ben Hayla Kullanıyorum Windows Defender Kendini Sürekli Aktif Ediyor İstersen Bi Ona Bak

Ama Çalışıyor Şuan Ben De ayarıca önce oyunu sonra hileyi açarsan problem çıkmaz
SAPANCALI
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Şimdi Senin Yazdığını Gördüm Ben Hayla Kullanıyorum Windows Defender Kendini Sürekli Aktif Ediyor İstersen Bi Ona Bak

Ama Çalışıyor Şuan Ben De ayarıca önce oyunu sonra hileyi açarsan problem çıkmaz

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bugün bilgisayarıma virüs bulaştı hemde öyle lanet bir virüs ki görev yöneticisini açmama izin vermiyor başlat çubuğumu yok ediyor ve kameramı durduk yere açıyordu. Bende sistem geri yükleme yapıp kurtuldum fakat şimdi oyunlarımda arızalar çıkmaya başladı . Devam ederse bilgisayara format atıcam .

The Chosen One
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
I suggest doing clean installation of Windows but back up you files before doing that.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...