Lol LazySharp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⚡Yuhanse⚡
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
3 ay kadar lazysharp kulanmıştım hocam ban yemedim ana hesabımda ne olursa olsun elbet birleri farkediyordu bende yanıma bir pre alıp farkeden arkadaşın üsütne yükleniyorduk bu sayede report sayısı oldukça az oluyordu bir nevi şans işi 7 ay kulanıp ban yemiyenide gördüm 2 günde ban yinenide hocam net bir taktiği yok malesef

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Açıkcası evade yi kapatıp oynayarak ve düşmanların koyduğu totem yerleri olsun flash tp süreleri olsun bunları bilmeden sadece kombo ve farm özellikleri açıkken oynayarak ban yiyeceğimizi sanmıyorum deneyeceğim yeni script ve lazysharpta

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Evet büyük ihtimalle ama yeni PC den tekrar girip oynayacağımdan blacklistte değilimdir bakalım akşam denerim.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
black listemisin denedinmi hocam? bende bakıcamda

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Fake hesap ile gir ve sadece kombo ile farm şeylerini kullan daha denemedim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
karaliste mantığı eğer varsa sen kanıtısın. report üzerinden ban yemişsen kesinlikle auto dodge'yi kapatman işe yarar. ama dosya taramasında yakalandıysan kapatsan da bir işe yaramaz.

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Script %100 ban yedirir artık bunu söylemekten bıktık. Ayarlarını kısarsan veya az bir özellik açsan bile oyuna 3.parti yazılım enjekte ettiğin için yine ban yersin. Sadece ban zamanını uzatırsın.

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka sonuçta hile kullanıyorsun oyuna ekstra 3.parti yazılım enjekte ediyorsun elbette yiceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...