Onaylı Üye
leblanc scripte varmı varsa ayarları (configi) nedir. olaninkini l bırakabilirmi aşşağya
Ashe kogmaw vayne yasuo tarzı biraz daha taşıyıcı ve hareketli karakterlerde daha çok verim alırsın 1v5 atmanı kolaylaştırırya bazı karakterlerde iyi oluyor bazı karakterlerde kötü sizce hangi karakterlerde hile daha güzel oluyor ?
yasuo biliyorum hatta onu oynuyorum o çok güzel ashe denerim ..(sence pyke ta güzel olurmu)..Ashe kogmaw vayne yasuo tarzı biraz daha taşıyıcı ve hareketli karakterlerde daha çok verim alırsın 1v5 atmanı kolaylaştırır
ultilerini kombolayabiliyor güzel oluyor ama çok öne geçmesi lazım midde deneyebilirsin uygun eşleşmede botta duon yoksa çok zorlanırsınyasuo biliyorum hatta onu oynuyorum o çok güzel ashe denerim ..(sence pyke ta güzel olurmu)..
ya arklarla giriyorum ben taşıyorum ama feedlediği için bazı arklar falan hızlıca bitiriyolar yani 1v2 1v3 te herkesi alıyorum 1v5 atmak zorunda kalıyorum bu yüzden de ölüyorumultilerini kombolayabiliyor güzel oluyor ama çok öne geçmesi lazım midde deneyebilirsin uygun eşleşmede botta duon yoksa çok zorlanırsın
Oynadığın koridor neyse onu söylersen sana daha çok yardımcı olabilirimya arklarla giriyorum ben taşıyorum ama feedlediği için bazı arklar falan hızlıca bitiriyolar yani 1v2 1v3 te herkesi alıyorum 1v5 atmak zorunda kalıyorum bu yüzden de ölüyorum
Dostum pyke efsane hemde w basıp ortaya girersen tf arasında ultileri full tutuyor aşırı iyi oluyoryasuo biliyorum hatta onu oynuyorum o çok güzel ashe denerim ..(sence pyke ta güzel olurmu)..
ultileri kendisi mi atıyor ? o zaman güzel bu arada lol gircek varmı ? hileyle varsa yazsın burdanDostum pyke efsane hemde w basıp ortaya girersen tf arasında ultileri full tutuyor aşırı iyi oluyor
ım not know not tryoriana funciona perfeitamente ?
evet fakat şifa olayı ile rakip ct atabiliyor ona bir şey yapamayabiliyor kimi zamanultileri kendisi mi atıyor ? o zaman güzel bu arada lol gircek varmı ? hileyle varsa yazsın burdan