Çözüldü LOL Lee Sin için keybind önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Lol de leesin mainim çok kısa bir sorum var aslında lee sin ile en rahat tuş atamaları nasıl olmalı lee mainler yardımcı olabilir mi özellikle 4/w yaparken çok zorlanıyorum onun haricinde insect filan atabiliyorum sizden istediğim leesin için ulti totem gibi tuşlar klavyede hangi harfe olmalı?

Çözüm
dostum ısıne yarar mı bılmıyorum ama g300s mause de makro tusu olarak atadım 4/w ve 3/w sanıyesınde ward jump yapıyorum adamlar ne oldugunu anlamadan dılersen makrolu mausen varsa markasını at ınternetten arastırayım
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
dostum ısıne yarar mı bılmıyorum ama g300s mause de makro tusu olarak atadım 4/w ve 3/w sanıyesınde ward jump yapıyorum adamlar ne oldugunu anlamadan dılersen makrolu mausen varsa markasını at ınternetten arastırayım

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Malesef makrolu mouse kullanmıyorum bi sayfada bi macro ile ilgili bir kaç bişey okuduğumda script olarak sayılıyormuş ama mouse un kendi macro ayarını saymıyor olabilir genede saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...