rtxe nerden ulaşabiliriz sitede reklam olmasın özelden yaz istersen2side hemen hemen aynı script RTX evade konusunda bir tık daha iyi ben kendim RTX kullanıyorum görmek izlemek istersen yardımcı olabilirim.
almayı düşünüyorum oynayacağın zaman discorddan ekran açma şansın yada biraz hile hakkında sohbet etme şansımız varmıdır acaba cevabınız evet ise minettar olurum bu arada discord adım "sisyuce"2side hemen hemen aynı script RTX evade konusunda bir tık daha iyi ben kendim RTX kullanıyorum görmek izlemek istersen yardımcı olabilirim.
Bu akşam gireceğim Discord adresim: kaiexthain. Ekle akşam saat 19:00 gibi gösterebilirim.almayı düşünüyorum oynayacağın zaman discorddan ekran açma şansın yada biraz hile hakkında sohbet etme şansımız varmıdır acaba cevabınız evet ise minettar olurum bu arada discord adım "sisyuce"
Rtx kendi Discord adresinde seller var oradan erişim sağlayabilirsinrtxe nerden ulaşabiliriz sitede reklam olmasın özelden yaz istersen
Hocam bi 20 30 dkya gelsem bana da anlatabilir misinBu akşam gireceğim Discord adresim: kaiexthain. Ekle akşam saat 19:00 gibi gösterebilirim.
Rtx kendi Discord adresinde seller var oradan erişim sağlayabilirsin