Lol legit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
öyle birşey yok hocam istediğiniz kadar belli edebilirsiniz. scriptten exploit acmadıgınız sürece,ban wave gelmediği sürece birşey olmaz.
ban wave engellemek imkansız sc nin dt olma durumuyla alakalı onun hakkında birşey yapamayız.
exploitin anlamını bilmiyorsan kısaca sadece sc kullananların yapabiliceği şeyler gibi düşünebilirsin sc ayarlarından onu kaparsan herhangi bir ban söz konusu değildir.
yani yok efendim legit ayarmış belli etmemekmiş evade kapatmakmış yok oymuş yok buymuş öyle birşey söz konusu değil.
örnek olarak bi kac exploit bırakıyorum daha da anlamanız adına. videoları izledikten sonra sc yi son ayarda kullanabilirsiniz iyi eğlenceler.
- hala calısan bir exploit. bizim scriptte de var
- maalesef calısan bir exploit değildir.
hala calısan bir exploit. bizim scripte yok. @Adc Main kendisine video icin teşekkür derim + cok caz yapıyosun sus.
bu arada double jump wsrebornda sadece seçenek olarak yok onun dışında yeni meta kalista itemlerinin hepsi saldırı hızını çok fazla buffladığı için 3 veya 4 itemden sonra double jump yapmaya başlıyor tek sorun senin kontrolün altında değil

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
legit oynama tarzı hilede legit olmaz sen belli etmezsin olur biter

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bu arada double jump wsrebornda sadece seçenek olarak yok onun dışında yeni meta kalista itemlerinin hepsi saldırı hızını çok fazla buffladığı için 3 veya 4 itemden sonra double jump yapmaya başlıyor tek sorun senin kontrolün altında değil
wsrebornda otomatik olarak acılıyor kalista double jump fakat kötü bi tık o yüzden

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben paralı olanları da kullandım nyrx te hemen ban yiyor 3/4 güne toir baya kullandım ban yemedım ama enı guncellemede toplu ban attı

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
sitedeki sc güzel cogu paralıdan daha iyi

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
wsreborn şuan free olarak en iyi. 1 tık üzeri bile yok lakin evadeyi açarsan her halükarda rage oluyo zaten.
1- oyuna gir scyi aç U ya bas.
2- sonra K ya bas evadeyi aç.
bu sayede sadece hard cc yersen dodgeluyor. lux q su morg q su malp ultisine flash gibi. kendine göre legit olarak yarlarsınb eğitim modunda kalan ayarları

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
wsreborn ücretsiz dene sonra beğenirsin paralı olandan alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Paralı bir sürü sc var hocam free arıyorsun reborn ile oynayabilirsin legit ayarlarla

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
buradakini indir oyna kankam rahat ol legit olduğun sürece yemezsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
wsreborn kullan kankam ban yemezsin main hesapta kullanıyorum fakat belli etmemeye çalış skilleri fazla dodge atma sadece tehlikeli olanlar seçeneğini aç

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
wsreborn ile oynayabilirsin fakat config ayarlamanı öneririm banlanmak istemiyorsan evade cc yaparsan ban yeme oranın düşer

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
öyle birşey yok hocam istediğiniz kadar belli edebilirsiniz. scriptten exploit acmadıgınız sürece,ban wave gelmediği sürece birşey olmaz.
ban wave engellemek imkansız sc nin dt olma durumuyla alakalı onun hakkında birşey yapamayız.
exploitin anlamını bilmiyorsan kısaca sadece sc kullananların yapabiliceği şeyler gibi düşünebilirsin sc ayarlarından onu kaparsan herhangi bir ban söz konusu değildir.
yani yok efendim legit ayarmış belli etmemekmiş evade kapatmakmış yok oymuş yok buymuş öyle birşey söz konusu değil.
örnek olarak bi kac exploit bırakıyorum daha da anlamanız adına. videoları izledikten sonra sc yi son ayarda kullanabilirsiniz iyi eğlenceler.
- hala calısan bir exploit. bizim scriptte de var
- maalesef calısan bir exploit değildir.
hala calısan bir exploit. bizim scripte yok. @Adc Main kendisine video icin teşekkür derim + cok caz yapıyosun sus.
bu kaisada ki neymiş öyle drift atıyor wsreborna configle falan eklenmeesi mümkün mü?

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
riota ticket atılmadıgı surece hileden dogru ayarı yaparsan yuksek ihtimal ban yemezsin

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bu kaisada ki neymiş öyle drift atıyor wsreborna configle falan eklenmeesi mümkün mü?
videolarda kaisa ile ilgili bir mac bulunmamakta kalista demek istediniz sanırım kalista exploiti wsrebronda da var otomatik aktif oluyor fakat bunun kadar güzel değil şuanlık öyle bi mümkünlüğü bulunmamakta @LeftSpace eklerse neden olmasın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
wsreborn ile legit oynarsan ban yemezsin büyük ihtimalle.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ben bayadır oynuyorum hala ban yemedim

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
klardeşimö benim lol legit hile için hile açmayacaksın bu kadar basit iyi oyular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...