Lol level atlatıcı boost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sadece para karsılıgında exp artıırıcı alaıblrısn ondada oynaman gerekıyor

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
dostum var yok diyenler işi bilmeyenler piyasada ücretli ücretsiz bir sürü bot var

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
dostum ücretli var ücretli vermeyeceğimiz için .d kullanamayız

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dostum ücretli var ücretli vermeyeceğimiz için .d kullanamayız
Yok arkadaşlar boşuna bu arkadaşa kulak asmayın özelden patreon linki atmış burda var diyor ne kanıt ne video xd.
Tek yolu script açıp oyuna girersiniz ve sağa sola tıklarsınız. XP boost alıp aramda oynarsanız 1 haftada 30 level olursunuz
Konu kilitlenmeli.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Yok arkadaşlar boşuna bu arkadaşa kulak asmayın özelden patreon linki atmış burda var diyor ne kanıt ne video xd.
Tek yolu script açıp oyuna girersiniz ve sağa sola tıklarsınız. XP boost alıp aramda oynarsanız 1 haftada 30 level olursunuz
Konu kilitlenmeli.
Volibot yazıp çıkan videoları izleyebilirsin bot var

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Konu kilitlenmeli.
kilitlensin bence de yani arkadaş millete laf yetiştirmekle meşgul çünkü .d

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Volibot yazıp çıkan videoları izleyebilirsin bot var
Volibot dediğin uygulama script açıp senin yerine geziyor zaten ki çalışma mantığı aşırı saçma yediğin reportlardan ban yersin. LoL %100 kendine özgü oynama stiline sahip bir oyun değil belli mantıklar var belli kurallar var. Mesela her oyun midinle beraber gezip farmlarsan zaten trollingden ban yiyeceksin bir süre sonra.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Var bu tarz botlar kardeşim Hz. google da arat bulursun :D

giphy.gif

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bakın arkadaşlar yalan bir şey yok yt ye yazarsanız ultimate league bot diye çıkar zaten ücretli bir uygulama o sitede bu ultimate league bot'u crackleyerek altyapısını elde ediyorlar ve onu sürekli güncelliyorlar lol'e patch geldiği sürece anlamayacak bir şey yok bunda yani boş laflar yazıyor adam bana .d gelde gülme

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Burda boşuna orda var şurda var diye laf söylemeyin. 15 maç sonra ban yiyeceğin bir seviye botu ne işine yarar?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
lan olm yersen ye banane ya adam onu mu soruyor sadece var mı yok mu demiş kardeşim derdin ne senin kendini mi tatmin etmek istiyorsun
Burda boşuna orda var şurda var diye laf söylemeyin. 15 maç sonra ban yiyeceğin bir seviye botu ne işine yarar?
lan olm yersen ye banane ya adam onu mu soruyor sadece var mı yok mu demiş kardeşim derdin ne senin kendini mi tatmin etmek istiyorsun yarabbi ya sabır ya .d

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
30 seviye olmak için bot açıyorsun 10.seviyede ban yiyorsun xd. İsteyen gidip kullansın yok dememin sebebi bu zaten oyuna girip mouse clicker da açsan bot sayılır.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
asıl sen boş yapıyorsun git başka yere yaz o zaman yardım et
30 seviye olmak için bot açıyorsun 10.seviyede ban yiyorsun xd. İsteyen gidip kullansın yok dememin sebebi bu zaten oyuna girip mouse clicker da açsan bot sayılır.
ben sana bir şey demiyorum neden beni kışkırtmaya çalışıyorsun anlamayamadım yalan falan diyorsun laf atıyorsun boş yere kaç defa bana onu sordum olay bambaşka bir hal aldı reis .d

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI

Aşırı boş yapmışsın. Git araştır var mı yok mu. Olduğunu görcüeksin

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aşırı boş yapmışsın. Git araştır var mı yok mu. Olduğunu görcüeksin
Aşırı boş mu? Arkadaşlar botun çalışma mantığının nasıl olduğunun farkında mısınız?
10. seviye hadi 20. seviyede ban yersin.
Bu dediğiniz şey csgoda global olma hilesi aramak. Rank maça hvh configiyle girip 5.maçta ban yemek gibi bir şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...