Geçmiş olsun, kullanacak olan arkadaşlara da bilgilendirici oldu paylaştığınız için teşekkürler.Evet arkadaşlar Level botu ile kastığım hesap bu gün kasmamla birlikte ban yediKullanmanızı tavsiye etmem botlara karşı attım birde
Ekli dosyayı görüntüle 76442
Keşke daha erken haberim olsaydı 20 levelde ban yedi yaevet level kasma botu son 2 haftadır falan ban atıyor
Bu gün ve dün forumlarda belirtmişlerdi. Geçmiş olsunEvet arkadaşlar Level botu ile kastığım hesap bu gün kasmamla birlikte ban yediKullanmanızı tavsiye etmem botlara karşı attım birde
Gözümüzden kaçmış usta ya, Sıfırdan hesap kasmak çok üşendiriyorBu gün ve dün forumlarda belirtmişlerdi. Geçmiş olsun
bilgi için sağolEvet arkadaşlar Level botu ile kastığım hesap bu gün kasmamla birlikte ban yediKullanmanızı tavsiye etmem botlara karşı attım birde
Öyle bir plan var elimde ama hiç fresh hesap kalmadı bunu botla kasıp diada satayım demiştimban yemesine üzüldüm dostum ama sana tavsiyem kendin bir hesap kas hesabı plat yada gold yap sat sonra 30 level hesap aynı şeyi tekrar yap böylece hem kar edersin
rito abim hiçbir şekilde affetmiyor yakalayınca sağlık olsunÖyle bir plan var elimde ama hiç fresh hesap kalmadı bunu botla kasıp diada satayım demiştimRiot abim sağ olsun affetmiyor
Kullanmayı düşünüyordum teşekür ederim <3Evet arkadaşlar Level botu ile kastığım hesap bu gün kasmamla birlikte ban yediKullanmanızı tavsiye etmem botlara karşı attım birde
20 Levelde ban yedi yaKnk kullan arkadaşlar için bilgilendirme olmuş ama velakin ban vereceği ortadaydı inşallah level çok yüksek değildir
geçmiş olsun artık hesaba ulaşamazsın yeni hesap açEvet arkadaşlar Level botu ile kastığım hesap bu gün kasmamla birlikte ban yediKullanmanızı tavsiye etmem botlara karşı attım birde