yenir hocam burda söylüyor herkes level botu ban atıyor diyeEvet arkadaşlar Level botu ile kastığım hesap bu gün kasmamla birlikte ban yediKullanmanızı tavsiye etmem botlara karşı attım birde
Ekli dosyayı görüntüle 76442
az olmuş knk ama riot savunuyor baya20 Levelde ban yedi ya
Çalışma mantığı nasıl hocam botunEvet arkadaşlar Level botu ile kastığım hesap bu gün kasmamla birlikte ban yediKullanmanızı tavsiye etmem botlara karşı attım birde
kullanmayı düşünüyordum artık düşünmüyorumEvet arkadaşlar Level botu ile kastığım hesap bu gün kasmamla birlikte ban yediKullanmanızı tavsiye etmem botlara karşı attım birde
Yok lol donanım banı atmazkanka peki donanım banı atıyor mu
Botlara karşı oynadı dostum, artık undelected değil demek kireport yersen herturlu ban yer zaten
Koridor, karakter ve build olayını direkt klasördeki exeyi açarak ayarlıyorsun. Starta basınca otomatik oynuyor işte basitindenÇalışma mantığı nasıl hocam botun
Alakasız yorum Reis, 2 Haftadır ban yedirtiyormuş zaten. Önceden kullanan adamlar ban yemedi aynı haraketleri yapmasına rağmen. Ki zaten botlara karşı hangi yetkili maçı izleyip haraketlerime bakacak. 30 dakikayı geçen maçları elle oynadım ve farklı build kastım zaten. Ban yedim ki artık undelected değilmişgayet normal. kullandığın bot büyük ihtimal aynı itemleri ve aynı haraketleri durmadan yaptı.
LpLebornsen hic ban yedirmeyen hile gördünmü kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?